Ξεμούδιασμα με πολλά γκολ

Μετά από μια βδομάδα προπονήσεων οι παίκτες του Παναιτωλικού είχαν την ευκαιρία να… ξεμουδιάσουν στο φιλικό με την Κ19 που έγινε το πρωί στο “κλουβί”. Κέρδισαν 5-1 τους μικρούς, που προηγήθηκαν με τον Μουρατίδη. Ρομάν και Μπακαδήμας, έκαναν το 2-1, για να ακολουθήσουν στο β’ ημίχρονο τρία γκολ από τον Ντάλσιο και τον Μπαΐροβιτς (2) με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Ο Λουίς Κάστρο χρησιμοποίησε διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. Στο α’ έπαιξαν οι Καλαντζής, Γιαννιώτης Δ., Μπακαδήμας, Ταχάρ, Λουσέρο, Νταλακούρας, Τσιαντής, Φραντζέσκος (λ.τ. 8’ Ντάλσιο, 26’ Φυτόπουλος), Ντίας, Ρομάν, Μοράρ.

Στο β’ ημίχρονο οι Θεοδωρόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Μπακαδήμας (Μαλής), Μπελεβώνης Στ., Λιάβας, Τσιγγάρας, Φυτόπουλος, Ντάλσιο, Καββαδίας, Ντίας (Μιμίτο), Μπαΐροβιτς.

Για την Κ19 οι: Παρδαλός, Θεοδώρου, Μελιάδης, Κοσιφαρίνης, Θώδης, Ντούκας, Σκιαδάς, Αλομπισάτ, Σκόνδρας, Μουρατίδης, Πανταζής. Στο β’ ημίχρονο οι: Κοντογιάννης, Κωνσταντόπουλος, Σκιαδάς, Φραγκούλης, Παναγιωτίδης, Γιάκος, Ευθυμίου, Μπελεβώνης Χρ., Ντούλιας, Μαχαίρας, Παναγιωτόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ