Οι αντίπαλοι του Παναιτωλικού

Οι αγώνες δύο ομίλων έμειναν για να μάθουμε τις 16 ομάδες που θα συνεχίσουν στο κύπελλο Ελλάδας. Μαζί θα μάθουμε και τα γκρουπ σύμφωνα με τα οποία θα γίνει την προσεχή Τρίτη η κλήρωση, στην οποία μετά από πέντε χρόνια θα είναι και το όνομα του Παναιτωλικού.

Ποια είναι η διαδικασία; Οι ομάδες που κατέλαβαν την 1η θέση στον όμιλό τους, μπαίνουν στο γκρουπ των ισχυρών. Όσες πέρασαν ως δεύτερες, απαρτίζουν το δεύτερο γκρουπ, στο οποίο είναι και ο Παναιτωλικός.

Πιθανοί αντίπαλοί του στην επόμενη φάση είναι: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Κισσαμικός. Σήμερα θα προστεθεί (λογικά) ο Ολυμπιακός και ένας εκ των Ηρακλή – ΟΦΗ – Απόλλωνα. Ο Παναθηναϊκός έχει ελάχιστες ελπίδες. Το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός, όπως έμειναν ήδη απ’ τη Super League Πανιώνιος, Κέρκυρα, Λάρισα, Βέροια.

Στο γκρουπ των ισχυρών είναι και ο Ατρόμητος, αλλά δεν μπορεί να κληρωθεί ξανά με τον Παναιτωλικό. Όπως δεν μπορεί να παίξει και με ομάδες που είναι στο δεύτερο γκρουπ, Ξάνθη, Λεβαδειακό, Άρη, Λαμία, Τρίκαλα και τις δύο που θα προκύψουν σήμερα.

Οι αγώνες της επόμενης φάσης είναι διπλοί με τον πρώτο να γίνεται στην έδρα της ομάδας του δεύτερου γκρουπ. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναιτωλικός θα παίξει το πρώτο ματς στο Αγρίνιο, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλός του.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ