Οι «τρελές» εκτός έδρας νίκες του Παναιτωλικού

Ομάδα για τα δύσκολα είναι ο Παναιτωλικός, ο οποίος κάθε φορά που φαντάζει ως «ξεγραμμένος» διαψεύδει τους πάντες και στέκεται όρθιος. Πιο τρανταχτό παράδειγμα από τις τρεις φετινές του εκτός έδρας νίκες δεν υπάρχουν. Ας τις θυμηθούμε.

*Στα Γιάννινα κέρδισε 2-0 στις 26 Οκτωβρίου, έχοντας «χάσει» σε διάστημα λίγων ημερών τους Μιχάι, Ερικσον και Μάρκος Πάουλο. Τότε και οι τρεις παίκτες ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι, αλλά βρήκε λύσεις και έφτασε στη νίκη.

*Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 15 Δεκεμβρίου μόλις στο ημίωρο αστόχησε σε πέναλτι και σε μία δύσκολη έδρα όπως του Αρη, χαμένες ευκαιρίες όπως αυτή ενδέχεται να αποδειχθούν καθοριστικές. Και πάλι όμως τα κατάφερε και πήρε τη νίκη με 2-1.

*Και φτάσαμε στο χθες, όπου με «μισή» ομάδα και προερχόμενος από δύο κακές εμφανίσεις πήγε στη Λαμία και κέρδισε «καθαρότατα» με 2-0. Χωρίς Μάζουρεκ, Μοράρ, Μανά, Μαρινάκη, εκτός του Καμαρά, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε το αποτέλεσμα.

Μάλιστα και στα τρία παραπάνω γήπεδα ,μέχρι φέτος δεν είχε ποτέ του καταφέρει να κερδίσει σε επίπεδο μεγάλης κατηγορίας, αλλά το έπραξε φέτος σε «στιγμές» που τα δεδομένα δεν ήταν υπέρ του. Πλέον έχουμε ομάδα με μέταλλο και χαρακτήρα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ