«Ολο και καλύτεροι»

Για το χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Παναιτωλικό, μίλησε ο Κυριακίδης στον «Arena FM».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

“’Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι αυτό που έγινε και για τις δύο ομάδες, όπου κυριάρχησαν το πάθος και η ένταση. Θεωρώ ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Μας αδικεί το σκορ και είμαστε στενοχωρημένοι, γιατί παλέψαμε όλοι πολύ και δεν πήραμε ούτε τον βαθμό”.
Για το ποιο ατού του ΠΑΟΚ ήθελαν να εξουδετερώσουν: “Γνωρίζαμε εξαρχής ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα σε όλες τις γραμμές και συνεπώς όλοι οι παίκτες χρειάζονται μια ιδιαίτερη προσοχή. Όλη η δουλειά, που κάναμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και θεωρώ ότι ανταπεξήλθαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ στο τέλος του α’ ημίχρονο και να πάμε με το υπέρ μας 1-0, οπότε το ματς θα ήταν μετά πολύ διαφορετικό”.
Για την πολυφωνία του ΠΑΟΚ στην επίθεση και το αν τους προβλημάτισε: “Όχι, δεν μας προβλημάτισε. Νομίζω ότι ήμασταν έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ και θεωρώ ότι δεν μας δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα. Μια σχετική πίεση την περιμέναμε, ήταν αναμενόμενα, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι”
Για το πέναλτι του Πρίγιοβιτς: “Προσπάθησα να το σταματήσω, επέλεξα να πέσω από εκεί, έπεσα σωστά, αλλά δεν μπόρεσα να το αποσοβήσω. Πριν δύο εβδομάδες έπεσα πάλι από εκείνη την γωνιά και έπιασα το πέναλτι. Μακάρι να μπορούσα να είχα κάνει το ίδιο και χθες και να έδιναν τον βαθμό στην ομάδα μου”.
Για την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και το πού θα κριθεί η μάχη του πρωταθλήματος: “Δεν μπορεί να γίνει κάποια πρόβλεψη. Έχουμε ακόμα αρκετούς αγώνες, νομίζω ότι μέχρι το τέλος έτσι θα πάει και θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στα μεταξύ τους παιχνίδια”.
Για το αν είναι πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι έχει ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην έδρα του: “Σίγουρα, είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ, καθώς θα έχει τη δύναμη του κόσμου του”.
Για το τι έχει αλλάξει φέτος στον ΠΑΟΚ: “Το πρώτο και κυριότερο είναι ότι έχει μια σταθερή διοίκηση. Αυτό του έλειπε τα προηγούμενα χρόνια και είναι πολύ σημαντικό για ομάδα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι πολύ δυνατός στον χώρο. Η ομάδα έχει έναν σπουδαίο προπονητή, γιατί έχω δουλέψει μαζί του, και έχω πει και στο παρελθόν ότι χρειάζεται υπομονή για να φανεί η δουλειά του. Η ομάδα είναι δουλεμένη σε όλες τις γραμμές, είναι πολύ καλή, ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο, και πώς μπορεί να πάρει ένα αποτέλεσμα, συν το γεγονός ότι έχει καλούς παίκτες”.
Για τη βελτιωμένη εικόνα του Παναιτωλικού στα τελευταία ματς και το αν είναι αισιόδοξος: “Έχουμε αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Έχουμε έναν καινούριο προπονητή, που μας έχει βοηθήσει πολύ. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, έχουμε μεγάλη βελτίωση, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, που έχουμε ξεκινήσει εδώ και 20 ημέρες και θεωρώ ότι θα δείχνουμε όλο και καλύτεροι”.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ