Ονόματα στο τραπέζι

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναιτωλικός εμφάνισε προβληματικό πρόσωπο στα μισά της σεζόν. Το ίδιο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι. Διοίκηση και προπονητής τα έβαλαν κάτω και αποφάσισαν αυτό που διαβάσατε από χθες. Η εν γένει πορεία, αλλά και οι τελευταίες “τεσσάρες” έχουν ενοχλήσει πολύ. Σε μια νοικοκυρεμένη ΠΑΕ που προσφέρει το καλύτερο περιβάλλον στους ποδοσφαιριστές, δεν ταιριάζει αυτή η εικόνα.

Όποιος δεν ανταποκρίθηκε, φεύγει. Τέσσερις παίκτες δεν θα φορούν από την Πρωτοχρονιά και μετά τη φανέλα του Παναιτωλικού. Και παρότι δεν διαρρέουν ονόματα, εκ των πραγμάτων φαίνεται πως ανάμεσά τους είναι και κάποιοι που αν και πήραν αρκετές ευκαιρίες, κρίθηκαν ανεπαρκείς. Οι “αδύναμοι κρίκοι” που δεν επιτρέπουν στην “αλυσίδα” να είναι αποτελεσματική.

Φαίνεται επίσης ότι ο Παναιτωλικός θα κινηθεί για την ενίσχυσή του σε όλες τις γραμμές. Και στην -εξόχως προβληματική- άμυνα και στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση. Με τουλάχιστον αντίστοιχο των αποχωρήσεων αριθμό μεταγραφών. Μάλιστα, σε αυτό το κομμάτι (ενίσχυση) δεν φαίνεται ότι οι αργίες των ημερών θα προκαλέσουν μεγάλες καθυστερήσεις. Έχουν πέσει στο τραπέζι συγκεκριμένοι στόχοι και άρχισε η διαδικασία προσέγγισης για συμφωνία.

Ο Γενάρης ξεκινάει με δύσκολες και συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις, οπότε πρέπει σύντομα να έρθουν παίκτες που θα ενταχθούν στην ομάδα να καλύψουν τις αποχωρήσεις και να της δώσουν αυτό που δεν είχε έως τώρα.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ