Ο αποτυχημένος Λεμονής

Ο Τάκης Λεμονής είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Πριν πέντε χρόνια είχε περάσει για κάποιο διάστημα από τον πάγκο του Παναιτωλικού, όταν την άνοιξη του 2012 η ομάδα του Αγρινίου υποβιβάστηκε. Λίγο μετά τη λύση της συνεργασίας ο Φώτης Κωστούλας τον είχε χαρακτηρίσει ως τον πιο αποτυχημένο προπονητή που πέρασε από τον Παναιτωλικό: «Ο Τάκης Λεμονής, αφού πρώτα αποδείχτηκε λίγος στον αγωνιστικό χώρο, στη συνέχεια αποδείχτηκε μικρός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Η διοίκηση αποδείχτηκε “ερασιτεχνική” τόσο στην επιλογή του Τάκη Λεμονή, όσο και στην αργή αντίδρασή της για την αντικατάστασή του.
Τον Λεμονή θα τον θυμόμαστε σαν τον πιο αποτυχημένο προπονητή που πέρασε από τον Παναιτωλικό».

Στις 9 Φεβρουαρίου έγινε ο “γάμος”, την Πρωταπριλιά ο Ολυμπιακός κερδίζοντας 1-0 με γκολ του Μιραλάς εξασφάλισε μαθηματικά τον τίτλο και στις 11 Απριλίου 2012 βγήκε το “διαζύγιο” και ακολούθησε η παραπάνω δήλωση. Από τότε οι δρόμοι τους χώρισαν. Στις 30 Απριλίου 2017 ο Λεμονής θα βρεθεί ξανά στο Αγρίνιο. Αυτή τη φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού. Την τελευταία αγωνιστική, που ενδεχομένως κρίνεται η κατάκτηση του πρωταθλήματος…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

  1. εχω δει ολα τα ματς τησ νεας σμυρνης περυσι δεν ειμασταν κακοι στο 2-0 την κυριακη ομωσ το ματσ ειναι χ-2 ο παναιτολικος λιγο επιθετικα να παιξει θα παρει αποτελεσμα εχει το πιο καλο υλικο φετος’δεσιμο θελει η ομαδα και θα δειται αλλο παναιτολικο φετος.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ