Ο… αργός Άλβες

Τον Αντρέ Άλβες τον θυμόμαστε από το πέρασμά του για ένα χρόνο από το Αγρίνιο. Μετά επέστρεψε στην Κύπρο, όπου πέρσι πέτυχε 18 γκολ με την ΑΕΚ. Φέτος όμως δεν έχει “ματώσει” δίχτυα ακόμα. Η Κυπριακή αθλητική ιστοσελίδα balla, αναλύει τη… συνήθεια του Βραζιλιάνου να ανοίγει λογαριασμό με αρκετή καθυστέρηση. Γράφει:

Η ΑΕΚ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας χωρίς την παραμικρή απώλεια στις πρώτες έξι αγωνιστικές, αλλά και χωρίς να έχει σκοράρει ακόμη ο περσινός αρχισκόρερ της, Αντρέ Άλβες. 

Τηρεί πιστά την παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Βραζιλιάνος επιθετικός. Ποια παράδοση; Να καθυστερεί κάθε χρόνο να βάλει το πρώτο του γκολ! Ωστόσο, ο Άλβες έχει δείξει ότι αργεί να πάρει μπρος, αλλά όταν πάρει…

Πέρυσι ο Αντρέ Άλβες έβαλε 18 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά το πρώτο του γκολ ήρθε στα τέλη Οκτωβρίου! Συγκεκριμένα, στις 25 Οκτωβρίου στο 0-2 επί του Εθνικού.

Και στην εξαιρετική του σεζόν στην Ομόνοια, το 2012/13, όταν είχε σημειώσει 16 γκολ, το πρώτο είχε έρθει αργά Είχε μπει Νοέμβρης μάλιστα. Ήταν 3 Νοεμβρίου, στο 1-1 εκτός με τη Δόξα. Έκτοτε… ασταμάτητος.

Ακόμη και στην Ελλάδα, στον Παναιτωλικό (2014-15), είχε αμφισβητηθεί στην αρχή η μεταγραφή του, γιατί δεν σκόραρε. Ο Βραζιλιάνος άσος είχε ανοίξει λογαριασμό στις 31 Ιανουαρίου, αλλά τι λογαριασμό. Είχε πετύχει δύο γκολ στο 1-2 του Παναιτωλικού στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ.  

Φαίνεται ότι ο Αντρέ Άλβες το έχει… γούρι να παίρνει αργά μπρος. Σημασία για την ΑΕΚ έχει πως όταν ξεκινά να σκοράρει, δεν σταματά. Και ακόμη πιο σημαντικό το ότι βρίσκεται στην κορυφή χωρίς να έχει αισθανθεί την απουσία του Άλβες από τον πίνακα των σκόρερ.

Ο Βραζιλιάνος δεν αγχώνεται με το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει ακόμη στο πρωτάθλημα και ευελπιστεί να κάνει σεφτέ τη Δευτέρα, στην πρεμιέρα στο νέο γήπεδο.
 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ