«Ο Κωστούλας δεν αφήνει την ομάδα μόνη της»

Για τον Παναιτωλικό της τρέχουσας σεζόν αλλά και εκείνον της νέας, μίλησε ο Μάκης Μπελεβώνης στον «Αγρίνιο Antenna Star». «Είχαμε μια δύσκολη χρονιά και δεν περιμέναμε με αυτό το ρόστερ να είμαστε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Ηταν μια αποτυχημένη χρονιά.Περιμέναμε αρκετά ψηλότερα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Όμως αναλύουμε τα τι έφταιξε, γιατί είναι αλήθεια περιμέναμε πολλά περισσότερα από την ομάδα. Ο Φώτης Κωστούλας παραμένει στην ομάδα. Τυπικές ήταν οι αλλαγές που είχαμε, αλλά όχι ουσίας.Ηδη δρομολογείται η αυριανή μέρα. Το γενικό σκεπτικό που είχε εξαρχής ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος, ήταν εντελώς απέναντι στη βρωμιά που αντιμετωπίσαμε όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Κουράστηκε, κατέρρευσε το οικοδόμημα που είχε σχεδιάσει μέσα του και φυσικά υπάρχει και η φθορά ύστερα από τόσο χρόνια και θέλει πλέον να αποτραβηχτεί», είπε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε. «Ο ίδιος εγγυάται την μετάβαση αυτή, όσος χρόνος χρειαστεί. Δικαιολογημένα ανησυχεί ο φίλαθλος κόσμος, αλλά να ξέρει ότι ο Κωστούλας δεν αφήνει στην τύχη της την ομάδα. Αν βρεθεί σοβαρός επενδυτής, θα παραδώσει τον Παναιτωλικό έτοιμο και ως ένα από τα καλύτερα μαγαζιά, όπως λέμε. Ουσιαστικά μπαίνουμε στο τέλος εποχής Κωστούλα στον Παναιτωλικό, αλλά ωσότου συμβεί κάτι πολύ ουσιαστικό για την μετάβαση, ο Κωστούλας θα είναι δίπλα μας. Δεν θα αφήσει ποτέ την ομάδα μόνη της, γιατί έκανε πολλά και την αγαπάει συνάμα».

Για το μέλλον σχολίασε πως «το καλοκαίρι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καινούργια διοίκηση, στην οποία θα μπουν μέσα άνθρωποι από τους παλαιμάχους του Παναιτωλικού, αλλά και από τον ερασιτέχνη και όλοι μαζί να σχεδιάσουμε και να προχωρήσουμε ομαδικά στο επόμενο βήμα. Ο ρεαλιστικός στόχος μας ήταν η άνετη παραμονή, αλλά το μυαλό μας φέτος, ήταν στο κάτι παραπάνω. Δεν μας βγήκε και ψάχνουμε τους λόγους. Έχουμε ήδη ξεκινήσει με τον προπονητή μας Μάκη Χάβο, τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Του χρόνου όμως θα είναι μια από τις πολύ δύσκολες χρονιές, αφού αν επικρατήσουν οι σκέψειςπροτάσεις, θα υποβιβαστούν περισσότερες ομάδες, ώστε να μείνουν λιγότερες στην μεγάλη κατηγορία».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ