Ο Κωστούλας στο «FourFourTwo»!

Με… Παναιτωλική νότα κυκλοφορεί το τεύχος Ιουνίου του κορυφαίου ποδοσφαιρικού περιοδικού στον κόσμο, «FourFourTwo», καθώς σε δισέλιδο αφιέρωμα για την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, φιλοξενούνται μεταξύ άλλων και δηλώσεις του προέδρου του Αγρινιώτικου συλλόγου, Φώτη Κωστούλα.

Το άρθρο που υπογράφει ο δημοσιογράφος Βασίλης Σαμπράκος, φέρει τίτλο «Grexit: Από πρωταθλητές Ευρώπης στο απόλυτο χάος», κάνει αναφορά σε όλα τα δεινά που συμβαίνουν και έχουν να κάνουν με την γηπεδική βία, την διαφθορά, τα σκάνδαλα, την αναξιοπιστία.

GRE442

Μεταξύ άλλων, υπάρχει και η τοποθέτηση του Φώτη Κωστούλα (στο περιοδικό αναφέρεται ως βασικός μέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ) ο οποίος σχετικά με την… γκρίζα πραγματικότητα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα τονίζει: «Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο άσχημα θα γίνουν τα πράγματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν επέλεξα να επενδύσω σε αυτό το 2005.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη ανταγωνισμού. Πριν κάθε σεζόν ξεκινά γνωρίζουμε ποιος θα κερδίσει τον τίτλο. Οι φίλαθλοι δεν ενδιαφέρονται».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ