«Ο κόσμος είναι φιλικός και ευχάριστος»

Για τις εν Ελλάδι εμπειρίες του αλλά και το μέλλον του μίλησε ο Κόρσιενς σε βελγικά ΜΜΕ. «Οι πρώτοι μου μήνες στην Ελλάδα ήταν δύσκολοι, παρότι ανυπομονούσα για τη πρώτη μου εκτός συνόρων εμπειρία. Τις πρώτες ημέρες τραυματίστηκα στο μετατάρσιο και για αυτό έχασα το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας. Αυτό ήταν μεγάλη ατυχία, καθώς ως νέος παίκτης θέλεις να δείξεις την αξία σου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», είπε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε αν τώρα είναι υγιής. «Ναι, αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμη μόλις έξι αγωνιστικές. Έτσι δεν έχω πολύ χρόνο για να παίξω», σχολίασε και συνέχισε για το μέλλον του. «Να πάρω μεταγραφή; Έχω συμβόλαιο ως το 2017, έτσι θα είμαι εδώ και την επόμενη σεζόν. Βέβαια στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν λες ποτέ. Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το πως θα είμαι 100% έτοιμος να παίξω».

Με αφορμή τη πρόκριση της Άντερλεχτ επί του Ολυμπιακού, ο Κόρσιενς ρωτήθηκε και για το ελληνικό πρωτάθλημα. «Στην Ελλάδα επίσης είδαν με έκπληξη τις αποφάσεις του διαιτητή σε αυτό το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν προκριθεί».

Ο Κόρσιενς αναφέρθηκε και στη ζωή στην Ελλάδα. «Είναι πολύ ευχάριστη και το κλίμα είναι φανταστικό. Ο κόσμος είναι φιλικός και ευχάριστος. Ποδοσφαιρικά λόγω του τραυματισμού μου δεν περνάω απολύτως καλά, αλλά ως άνθρωπος περνάω υπέροχα».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ