Ο Παναιτωλικός του τοπικού!

Ο χθεσινός αγώνας Super Cup ανάμεσα στον Ν. Αμφίλοχο και την ΑΕ Μεσολογγίου είχε έντονο άρωμα Παναιτωλικού. Όχι μόνο γιατί έγινε στο «κλουβί»… Αν κοιτάξει κανείς τους παίκτες που αγωνίστηκαν, διαπιστώνει ότι έχει μια ολόκληρη ομάδα που παίζει στο… τοπικό.

Αρχίζουμε από τους προπονητές. Ο Λάκης Παπαχρήστος και ο Χρήστος Ζαρκαβέλης ήταν αρκετά χρόνια στα τμήματα υποδομής, ενώ ο πρώτος έχει αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής παλιότερα.

Πάμε σε παίκτες. Από τον νικητή (3-0) Ν. Αμφίλοχο, οι Μανιάτης, Καλοκαίρης, Κορομηλάς, Μαλής, Κοντογιάννης, Νάκος, Απ. Τσιούνης, Π. Τσιούνης, Δράκος, έχουν αγωνιστεί ή στα τμήματα υποδομής ή ακόμα και στην πρώτη ομάδα. Το ίδιο από την ΑΕΜ, οι Δενδρινός, Λίτσος, Βασιλάρης, Ντζιμάνης.

Και φυσικά ο Παναιτωλικός δεν έχει τροφοδοτήσει με υλικό μόνο τις συγκεκριμένες ομάδες, αλλά τις περισσότερες της κατηγορίας. Με παίκτες που εκπαιδεύτηκαν στο Emileon και δεν μπόρεσαν να κάνουν επαγγελματική καριέρα. Η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής, αφορά γενικότερα το Αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ