Πέταξαν την ευκαιρία οι μικροί

Ο Παναιτωλικός έχασε με 3-0 στο φιλικό που έδωσε στην Κέρκυρα εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος. Εμφάνιση και σκορ δεν μπορεί να τον αφήνουν ικανοποιημένο, σε ένα ματς στο οποίο ο Δέλλας έδωσε θέση στην ενδεκάδα σε πολλά νέα παιδιά, που δεν χρησιμοποιήθηκαν στο πρωτάθλημα. Όμως ελάχιστοι αξιοποίησαν την ευκαιρία που πήραν. Όπως ο Μαλής και ο Τσιγγάρας, που ήταν από τους καλύτερους των κυανοκίτρινων.

Ο Γιαννακόπουλος έπαιξε τερματοφύλακας κόντρα στην πρώην ομάδα του, Χαντάκιας, Μαλής στο κέντρο της άμυνας, Μπελεβώνης, Ρότσα στα άκρα, Τσιγγάρας, Αγρόδημος, Βασιλούδης στη μεσαία γραμμή, ακραίοι Κόκκορης – Παρράς και ο Βακράκος στην επίθεση.

Η Κέρκυρα έχοντας τον έλεγχο σκόραρε στο 26’ με τον Βίλα, με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο Νίκιτς έκανε το 2-0 στο 47’ και ο Κόντος το 3-0 στο 62′. Ο Δέλλας έριξε στο παιχνίδι επτά βασικούς στο τελευταίο ημίωρο, αλλά ο Παναιτωλικός παρά την προσπάθεια που έκανε και 2-3 καλές πολύ καλές ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν μπόρεσε να μειώσει το σκορ.

Αγωνίστηκαν οι: Γιαννακόπουλος (80’ Θεοδωρόπουλος), Μπελεβώνης (63’ Μαρινάκης), Παρράς (63’ Ουίλιαν), Χαντάκιας, Ρότσα (85’ Τσοκάνης), Μαλής, Αγρόδημος (63’ Ντίας), Τσιγγάρας, Βασιλούδης (63’

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ