Παίκτες φεύγουν κι έρχονται…

Η διακοπή του πρωταθλήματος και η έλλειψη αγωνιστικών νέων, οδηγεί στην αναζήτηση ειδήσεων (ή «ειδήσεων») σε άλλες κατευθύνσεις. Και η μεταγραφική περίοδος που πλησιάζει αποτελεί μια καλή πηγή.

Μέρες τώρα τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν. Και επειδή κεντρίζουν το ενδιαφέρον (και δεν κοστίζουν), δημοσιογράφοι και Μέσα, έχουν στραφεί σ’ αυτά. Βάζεις λίγη φαντασία και ετοιμάζεις θεματάρα!

Το site που τον Νοέμβριο αποκάλυπτε τη δυσαρέσκεια του Παναιτωλικού για τον Καμαρά (ναι, αυτόν που σκόραρε με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, τέσσερα γκολ), τώρα προβλέπει ότι οδηγείται στην πόρτα της εξόδου ο Χαντάκιας!

Άλλοι δίνουν τον Μάζουρεκ στον Παναθηναϊκό, τον οποίον «έβλεπε» ο Ουζουνίδης πριν έρθει με την ΑΕΚ στο Αγρίνιο και δει… αστεράκια. Ακόμα και ο επαναπατρισμός του Μαρτίνες είναι δεδομένος. Για τον Μαλή, δεν το συζητάμε, ακολουθεί το δρόμο του Μαυροπάνου και καταλήγει στην Άρσεναλ ή κάπου αλλού. Έρχεται ο Μανούσος και πάει Κορέα ο Μοράρ, ενώ φτάνουν προτάσεις και για τον μικρό της παρέας, τον Λιάβα.

Φανταστείτε τι θα γίνει μέχρι να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα…

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ