Παλικαρίσια άνοδο για την γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του Παναιτωλικού!

O Nίκος Καζαντζάκης είχε πει :”Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα”! Αυτή  η φράση ανήκει πλήρως στις παίκτριες του Γυναικείου Χάντμπολ του Παναιτωλικού, οι οποίες επικράτησαν με 28-27 του Αρίωνα Πτολεμαϊδας στο τρίτο παιχνίδι των μπαράζ στην Κοζάνη και τη νέα περίοδο θα αγωνίζονται στην Α1 Εθνική κατηγορία. παρά το γεγονός πως τα δεδομένα ήταν εναντίον τους μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από τον Άρη Θεσσαλονίκης που τελικά έμεινε στην ίδια κατηγορία. Οι “κυανοκίτρινες” δεν τα παράτησαν ποτέ και δικαιώθηκαν, καταφέρνοντας να πάρουν την άνοδό, την ίδια ημερομηνία που πριν από 5 χρόνια η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου, εξασφάλιζεμαθηματικά την άνοδο στην Super League μετά από 33 χρόνια!!!

Παναιτωλικός: Σιάσου, Αργύρη, Κορομηλά, Κολοβού, Δήμου, Θεοδώρου, Παυλίδου, Σωτηρίου, Παπαδοπούλου, Παύλου, Καγκελάρη, Κωνσταντινίδου, Λουμπαρδιά και Αποστολοπούλου.

Αρίωνας Πτολεμαίδας: Πουμπουλίδου, Χατζηϊωάννου, Γιηώβη, Τσερέπη Δημ., Αθανασίου, Εσκιτζή, Αμανατίδου, Θεοφυλακτίδου, Μάργαρη, Τσερέτη Δέσπ., Ευσταθιάδου, Πετρίδου, Ζώρου, Τσαναξίδου, Νικολαϊδου και Παπαδοπούλου

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ