Παράπονα για τον κόσμο

Παράπονα για τη μικρή παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης εκφράζονται επίσημα από τον Πανιώνιο. Τα 1.520 εισιτήρια που κόπηκαν στον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα, δεν ικανοποίησαν τη διοίκηση και ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Ζαμάνης έκανε δήλωση καλώντας τους φιλάθλους στον αγώνα με τον Παναιτωλικό:

 

Την Κυριακή ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δίνει το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του και η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Πλέον δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Η ομάδα προέρχεται από δύο νίκες, οι διακοπές έχουν τελειώσει και ήρθε η ώρα, η ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ να δείξει και πάλι την δυναμική της.

Η ομάδα μας, όπως έχει αποδείξει και τα τελευταία χρόνια, θα κάνει και πάλι πρωταθλητισμό. Εμείς ως διοίκηση έχουμε σηκώσει ψηλά τον πήχη και διεκδικούμε και πάλι την Ευρωπαϊκή έξοδο. Ανάλογη θα πρέπει να είναι και η εικόνα στις εξέδρες του σταδίου, κάτι που δεν έγινε στο πρώτο παιχνίδι.

Τα 1520 εισιτήρια, αριθμός ο οποίος περιλαμβάνει και τα διαρκείας, δεν αντιστοιχούν σε ομάδα που βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά σε ομάδα που προσπαθεί να σώσει την κατηγορία.

Είμαι σίγουρος ότι από δω και πέρα και σε κάθε αγώνα, θα σταθείτε στο πλευρό μας, προκειμένου να ενισχύσετε την μεγάλη μας προσπάθεια.

Σας περιμένω όλους!!!

ΝΙΚΟΣ ΖΑΜΑΝΗΣ

Διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ