Πλησιάζοντας στην αφετηρία

Τα δύο πρώτα (σοβαρά) τεστ με τον ΠΑΣ Γιάννινα τα πέρασε με επιτυχία. Τόσο στο Πανηπειρωτικό, όσο και στο σπίτι του, ο Παναιτωλικός έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Αυτό κρατάμε προς το παρόν. Την καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας και το επίπεδο που βρίσκεται (για τα δεδομένα της εποχής) κάθε παίκτης ξεχωριστά. Κρατάμε ότι ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος απ’ ότι είδε και στο χέρι της ομάδας είναι να τον… κρατήσει κοντά της.

Από σήμερα ανοίγει ένας άλλος κύκλος για τους κυανοκίτρινους, με το φιλικό που δίνουν στη Ν. Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Θ’ ακολουθήσει ένα ακόμα την Τρίτη στο Αγρίνιο με την Παναχαϊκή και μια βδομάδα πριν τη “σέντρα” του πρωταθλήματος με την Κέρκυρα. Σ’ αυτά τα φιλικά πρέπει να “μοντάρει” την ομάδα ο Δέλλας ενόψει της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο 25 ή 26 Αυγούστου.

Έως τώρα άλλαζε την μισή ενδεκάδα στο ημίχρονο και τους υπόλοιπους στο 60λεπτο, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε 23-24 παίκτες κάθε φορά. Λογικά οι χρόνοι θ’ αλλάξουν, με όσους έχουν προβάδισμα για βασικοί να παίζουν μεγαλύτερο διάστημα. Και εκείνος θα βγάλει τα συμπεράσματά του και εμείς θα έχουμε καλύτερη εικόνα για τους παίκτες που υπολογίζει περισσότερο, τη διάταξη και την τακτική της ομάδας. Και βέβαια θα έχουμε περισσότερα δείγματα των δυνατοτήτων της.

Ουσιαστικά από σήμερα μπαίνουμε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας με στόχο σε δύο εβδομάδες να μπορέσει ο Παναιτωλικός να επιβεβαιώσει ότι είναι πραγματικά μια ομάδα ανταγωνιστική και ικανή να διεκδικήσει ότι καλύτερο στο νέο πρωτάθλημα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ