Ποιος προγραμματισμός να γίνει;

Με εξασφαλισμένη την παραμονή και έχοντας ελάχιστες ελπίδες για κάτι περισσότερο, υπό άλλες συνθήκες η κουβέντα στον Παναιτωλικό θα στρέφονταν στην επόμενη σεζόν. Προσέξετε. Όχι να εγκαταλειφθούν στο έλεος οι τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά παράλληλα με αυτές τις υποχρεώσεις να προετοιμάζεται και η επόμενη μέρα.

Με σκέψεις που αφορούν το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, την επέκταση της συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο, με εντοπισμό των αδυναμιών και τις θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση. Πιθανόν να γίνονται όλα αυτά, όμως, ειδικά φέτος, υπάρχει ένα… αλλά. Αφορά τη ρευστή κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου και τις συνέπειές της.

Πρώτα απ’ όλα παίζει (με πολλές ή λιγότερες πιθανότητες, δεν έχει σημασία) ενδεχόμενο Grexit. Το οποίο θα φέρει τα πάνω – κάτω. Μετά, έχουν μπει στο τραπέζι διάφορες προτάσεις, όπως π.χ. για διαχωρισμό της Super League σε Α1 και Α2. Και ειδικά για τον Παναιτωλικό (και ακόμα μερικές ομάδες) δεν βρέθηκε τηλεοπτική στέγη. Αυτό σημαίνει ότι λείπει (σε σχέση με φέτος και τα προηγούμενα χρόνια) ενάμιση εκατομμύριο ευρώ!

Αρκούν αυτές οι εκκρεμότητες για να τινάξουν στον αέρα κάθε επιχειρούμενο προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν. Κάθε μία ξεχωριστά δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα και όλες μαζί θολό τοπίο.

Θ’ αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν το επόμενο διάστημα ή θα παραμείνουν για πολύ ακόμα τα ερωτηματικά; Δεν υπάρχει απάντηση…

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ