Προετοιμάζεται το μεγαλύτερο deal

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο που έκανε ντεμπούτο στη Super League και αμέσως έγινε βασικός και αναντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας του Παναιτωλικού, ο Ενέα Μιχάι άρχισε να… απασχολεί όλο και περισσότερο. Ως πρωτοεμφανιζόμενος και μάλιστα μόλις 19 χρονών, είναι λογικό να τραβάει σαν μαγνήτης τα βλέμματα όλων. Πριν τον Γενάρη άρχισαν τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια, αλλά ο Παναιτωλικός έβαλε stop. Δεν πωλείται! Μεταφέροντας χρονικά για το προσεχές καλοκαίρι κάθε πρόταση που έφτανε είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό. Στην ομάδα πίστευαν ότι κάθε μήνας που περνάει θα εμφανίζεται πιο βελτιωμένος και έχοντας “δέσει” τον παίκτη με συμβόλαιο αρκετών ετών, δεν είχαν λόγους να βιάζονται.

Ο Μιχάι δεν ανέβηκε μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο. Στο διάστημα αυτό δέχτηκε πρόταση από μανατζερικό γραφείο της Ιταλίας, το οποίο έχει πλέον τα δικαιώματά του, αναλαμβάνοντας και την αντίστοιχη προώθηση. Αυτή η εξέλιξη ήταν πολύ σημαντική για τον αμυντικό του Παναιτωλικού, καθώς έτσι έχει μπει στην ατζέντα (και στο “μικροσκόπιο”) μεγάλων ομάδων, όχι μόνο στην Ιταλία αλλά γενικότερα στην Ευρώπη, οι οποίες τον παρακολουθούν στενά.

Από πλευράς Παναιτωλικού έχει ξεκαθαριστεί ότι συζητάει κάθε σοβαρή πρόταση για τον ο Μιχάι. Και το γραφείο που τον εκπροσωπεί γνωρίζει ότι “σοβαρή πρόταση” σημαίνει ότι πρέπει να συνοδεύεται από οικονομικά ανταλλάγματα με επταψήφιο νούμερο. Οι δυνατότητες του παίκτη, η ηλικία και γενικότερα η προοπτική που έχει, δεν επιτρέπουν πώληση κάτω από εκατομμύριο.

Οι πληροφορίες λένε ότι τέτοιες προτάσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Υπάρχει κινητικότητα και το επόμενο διάστημα θα γίνει πιο συγκεκριμένο και επίσημο το ενδιαφέρον. Με πρόταση που θα ικανοποιεί και τον Παναιτωλικό και τον Μιχάι, ο οποίος δεν κρύβει πως θέλει να παίξει νωρίς σε μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό σύλλογο. Όπως δεν κρύβουν και στην ΠΑΕ ότι προετοιμάζονται για το μεγαλύτερο μεταγραφικό deal της ιστορίας των κυανοκίτρινων.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ