Πρόβα 11αδας στην Τρίπολη

Μια βδομάδα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Παναιτωλικός ταξιδεύει στην Τρίπολη να κάνει πρόβα ενδεκάδας στο σημερινό φιλικό με τον Αστέρα. Το τελευταίο τεστ στο οποίο ο Κάστρο έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει πως θα παίξει στην Τούμπα με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Αυτή τη δυνατότητα αναμένεται να αξιοποιήσει τόσο με τις επιλογές προσώπων, όσο και με αγωνιστικό πλάνο που θα καταστρώσει. Κάτι που δεν είδαμε στα προηγούμενα φιλικά, καθώς “μοίραζε” παίκτες σε κάθε ημίχρονο δίνοντας ευκαιρίες σε όλους.

Λογικά σήμερα και ενδεκάδα θα “δείξει” και περισσότερο χρόνο θα παίξει με το σχήμα που έχει στο μυαλό του για το πρωτάθλημα. Θα λείπει ο Μαρσιάλ που έπαθε τράβηγμα στην προθέρμανση του φιλικού με τον Πανιώνιο, αλλά είναι διαθέσιμος πλέον ο Μοράρ που είχε τραυματιστεί στο φιλικό με την ΑΕΛ στο Καρπενήσι.

Πέραν τον δοκιμών, στον σημερινό αγώνα ο Παναιτωλικός καλείται με την εμφάνισή του κόντρα στον Αστέρα, να διαγράψει ως κακή παρένθεση την εικόνα που έδειξε στο προηγούμενο φιλικό με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ