Πρώτη με 32 παίκτες

Με 32 παίκτες αρχίζει την Κυριακή προετοιμασία ο Παναιτωλικός. Όπως γράψαμε το προηγούμενο διάστημα, είναι η πρώτη φορά που τα καναρίνια έχουν (σχεδόν) πλήρες ρόστερ από το τέλος Ιουνίου. Από το περσινό έμψυχο δυναμικό θα είναι παρόντες 23 παίκτες (!): Άργκους, Βακράκος, Βασιλούδης, Ηλ. Γιαννιώτης, Ιταμπέλ, Κλέσιο, Κουσιάδης, Κυριακίδης, Μάζουρεκ, Μαλής, Μαρινάκης, Μιχάι, Μοράρ, Μύγας, Νταλακούρας, Ντίας, Ουίλιαν, Πάουλο, Παρράς, Ρότσα, Σταματόπουλος, Τσοκάνης, Χαντάκιας.

Τα νέα πρόσωπα είναι οι: Κόκκορης, Αγρόδημος, Έρικσον. Ο Σουηδός υπέγραψε, επέστρεψε τη χώρα του και έρχεται την Τρίτη για μόνιμη εγκατάσταση.

Νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι στην προετοιμασία θα πάρουν μέρος έξι παιδιά της Κ20. Είναι ο τερματοφύλακας Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, ο ακραίος αμυντικός Γιώργος Λιάβας, ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Γιαννιώτης, ο αμυντικός μέσος Άγγελος Τσιγγάρας και οι μεσοεπιθετικοί Στάθης Μπελεβώνης και Σπύρος Γεωργούσης. Έχουν κάνει αρκετές προπονήσεις με τη μεγάλη ομάδα, δούλεψε μαζί τους ο Δέλλας μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, έπαιξαν φιλικά. Οπότε έχει εικόνα του καθενός. Κάποιοι θα γίνουν επαγγελματίες.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ