Πως μπορεί να την πατήσει

Υπάρχει ένας απλός τρόπος “να χύσει την καρδάρα” ο Παναιτωλικός. Να αφήσει να περάσει απ’ το μυαλό του το “Έλα μωρέ, ποιος Απόλλωνας…” Να μπει στη διαδικασία σύγκρισης με τις ομάδες που αντιμετώπισε τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό) και να σταθεί στο καλό πρόσωπο που έδειξε με αντιπάλους τους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν το κάνει την πάτησε…

Κάπως έτσι την πάτησε λίγες μέρες πριν ο Ατρόμητος, που έγινε η δεύτερη (μετά τον ΟΦΗ) ομάδα που δεν κέρδισε τον ουραγό της βαθμολογίας. Κι αυτός ο πόντος που πήρε η “Ελαφρά Ταξιαρχία”, σίγουρα θα έχει ευεργετική επίδραση στην ψυχολογία της, μιας και συνδυάστηκε με την πρώτη παρουσία του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο, που βοηθάει στην αναστροφή του κλίματος.

Ο Παναιτωλικός έχει επιπλέον λόγους να είναι υποψιασμένος, αφού η προϊστορία των αναμετρήσεων με τον Απόλλωνα δείχνει ότι είναι ένας από τους “κακούς δαίμονες”. Θυμηθείτε πέρσι που ήρθε στο Αγρίνιο με 6 μόλις βαθμούς και πήρε ισοπαλία 1-1 (φωτο). Και βέβαια τη νίκη του στο β’ γύρο με 2-1 στη Ριζούπολη, με το σπρώξιμο που έδωσε ο Μάνταλος. Δύσκολα είχε κερδίσει ο Παναιτωλικός στην έδρα του τον Απόλλωνα με 2-1 πριν πέντε χρόνια που τον αντιμετώπισε για πρώτη φορά στη Super League, με την αναμέτρηση της Ριζούπολης να τελειώνει τότε 1-1.

Υπάρχει και ένα ακόμα αξιοσημείωτο στατιστικό στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Απόλλωνα, καθώς τόσο στο παιχνίδι του 2013 ο Μπόγιοβιτς, όσο και στο περσινό ο Ουίλιαν, πέτυχαν αυτογκόλ!

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ