Σε λίγο θα πείτε πως ο Κωστούλας «στήνει» τα πάντα!

Ο Παναιτωλικός στα τελευταία ματς είναι κακός. Αυτό δεν «χωράει» καμία συζήτηση. Οι μόνοι που μπορούν να λύσουν το πρόβλημα είναι ο Γιάννης Ματζουράκης και οι παίκτες του. Οπως και να απαντήσει κάποια στιγμή ο κόουτς γιατί π.χ. δεν έχουμε δει ξανά στο γήπεδο την ενδεκάδα της Κέρκυρας. Τα παραπάνω είναι δεδομένα.

Το εξοργιστικό όμως των τελευταίων ωρών είναι πώς πολλά ΜΜΕ προβάλουν συνεχώς τις εις βάρος του ΠΑΣ διαιτητικές αποφάσεις του χθεσινού αγώνα, με έναν τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται πως τα «καναρίνια»… σφάζουν τον κόσμο. Τα ίδια ΜΜΕ που σε ανάλογα λάθη εις βάρος των «κυανοκίτρινων» σφυρίζουν αδιάφορα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το γκολ του Μπέριου ήταν κανονικό, πως ο βοηθός έκανε λάθος σε υποδείξεις οφ σάιντ, αλλά και ότι κατά πάσα πιθανότητα υπήρχε φάουλ στην αρχή της φάσης του δεύτερου γκολ που πέτυχε ο ΠΑΣ. Αλλά η «σούμα» είναι πως οι φιλοξενούμενοι και κέρδισαν δίκαια και είχαν περισσότερα λανθασμένα σφυρίγματα κατά τους. Εμείς τα παραδεχόμαστε.

Τα πέναλτι που γίνονται σε κάποια γήπεδα της Βορείου Ελλάδας που δεν καταλογίζονται – τυχαία λέμε εμείς – γιατί δεν τα «παίζουν» οι ίδιοι που από χθες ουσιαστικά λένε πως οι «κυανοκίτρινοι» ελέγχουν την διαιτησία. Ναι… το βρήκατε. Ο Κωστούλας «στήνει» τα πάντα, για αυτό έκανε η ομάδα τόσα χρόνια να ανέβει, χάλασε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να του δίνουν πέναλτι στην σέντρα και για αυτό ο Παναιτωλικός έπεσε πριν από μερικά χρόνια επειδή αλλάξατε μεσούσης της σεζόν το νόμο για τις αδειοδοτήσεις. Ολοι εσείς που τώρα θέλετε «καθαρό» ποδόσφαιρο, να θυμάστε τι κάνατε πριν από μερικά χρόνια και τι τώρα.Τουλάχιστον τα «καναρίνια» έχουν σταθερές απόψεις. Και τις έχουν «πληρώσει». Αλλοι είναι οι… Κομανέτσι και κάνουν συνέχεια κωλοτούμπες. Γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε και έχουμε βιώσει στο πετσί μας…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ