Σταθερά μακριά από τη… βρώμα!

Όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύει ένα πράγμα! Ότι είναι καθαρός, μακριά από ψιθύρους, σενάρια κι άλλες… ομορφιές που είμαστε συνηθισμένοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Οπότε καμία έκπληξη δεν αποτελεί το γεγονός ότι αν και… τυπικά αδιάφορος τα έδωσε όλα για να κερδίσει την Βέροια και το έκανε. Αυτός είναι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!

Η κακή εικόνα και η βαριά ήττα μεσοβδόμαδα στην Ξάνθη… ανάγκασε τον Μάκη Χάβο να δείξει την δυσαρέσκεια του και να προχωρήσει σε 4 αλλαγές στο αρχικό σχήμα, τόσο στην άμυνα όσο και στην μεσαία γραμμή. Από την αρχή του ματς, οι παίκτες του Παναιτωλικού… πήραν το μήνυμα και μπήκαν δυνατά για να το καθαρίσουν.

Ο Ρότσα με το δυνατό σουτ πολύ νωρίς απείλησε και έδωσε το… σύνθημα για την συνέχεια.

Το γκολ για τον Τίτορμο ήρθε στο 15′ όταν ο Ρόσα δοκίμασε το πόδι του και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Καντιμοίρη για το 1-0.

Με εξαίρεση μια υποψία φάσης με τον Καπετάνιο, η Βέροια αν και πίσω στο σκορ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο αφού σπάνια έκανε επισκέψεις στην εστία του Κυριακίδη που ήταν θεατής στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους.

Από την άλλη τα «καναρίνια» συνεχώς είτε με σουτ εκτός περιοχής, είτε οργανωμένα προσπαθούσαν για ένα ακόμη γκολ ώστε… να κλειδώσουν το «τρίποντο». Τελικά εξαιτίας του Καντιμοίρη, η Βέροια έμεινε ζωντανή στο πρώτο μέρος με το 1-0 υπέρ του Παναιτωλικού να… σφραγίζει την εικόνα των δύο ομάδων.

Το ίδιο μοτίβο και στην επανάληψη. Ο Παναιτωλικός καλύτερος, γύρισε σωστά την μπάλα, προσπάθησε να βρει το γκολ που θα έδιωχνε το άγχος οριστικά αλλά αυτό δεν έρχονταν με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μένουν… στο κόλπο της ισοφάρισης. Προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη πίεση στα καρέ του Καντιμοίρη, στο 62΄ο Χάβος έριξε στη μάχη τα… φρέσκα πόδια του Μουνιός. Πάντως η Βέροια ήταν αυτή που πήρε θάρρος και είχε 2 εξαιρετικές στιγμές με τον Καπετάνο για να ισοφαρίσει.

Τελικά ο κακός Παναιτωλικός της επανάληψης, αφού δεν βρήκε δίχτυα ούτε στο δοκάρι του Μύγα, ούτε στην κεφαλιά του Μουνιός κράτησε την μεγάλη νίκη που του έδωσε και μαθηματικά την παραμονή, ενώ από την άλλη η «Βασίλισσα του Βορρά» την επόμενη σεζόν θα είναι στην Β΄εθνικη!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας, Ρότσα, Μπράβο, Παπάζογλου (71΄Κουτρουμάνος), Ρόσα, Ρέι (62΄Μουνιός), Λόπες, Μαρκόβσκι (69′ Παπαδόπουλος)

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Καλί, Αντονιάν, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Σουλέ (53′ Λινάρδος), Τομάς, Κάλβο (78΄Παπαδόπουλος), Σαρπόνγκ, Καπετάνος, Στόιτσεφ (67′ Μίλιεβιτς)

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ