Στους κορυφαίους ο Κυριακίδης

Στην τριάδα των καλύτερων τερματοφυλάκων της φετινής Super League συμπεριλήφθηκε ο Δημήτρης Κυριακίδης, προσθέτοντας μία ακόμα διάκριση στο ενεργητικό του. Ο κίπερ του Παναιτωλικού με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του από τότε που καθιερώθηκε στην ενδεκάδα, κέρδισε πολλά βραβεία και το χθεσινό «Έπαθλο Novasports Super League» είναι το πιο πρόσφατο: Οι 23 καλύτεροι παίκτες της σεζόν ήταν:

Τερματοφύλακες: Ρομπέρτο (Ολυμπιακός), Κυριακίδης (Παναιτωλικός), Μπαντής (Αστέρας Τρίπολης)

Αμυντικοί: Γκάλο (ΑΕΚ), Ελαμπντελαουί (Ολυμπιακός), Μαζουάκου (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Λαζαρίδης (Ατρόμητος), Οικονόμου (Πανιώνιος), Ζιαμπάρης (Ηρακλής), Κολοβέτσιος (ΑΕΚ)

Μέσοι: Γιόχανσον (ΑΕΚ), Μιλιβόγεβιτς (Ολυμπιακός), Μπουμάλ (Πανιώνιος – Παναθηναϊκός), Μπακασέτας (Πανιώνιος), Φορτούvnς (Ολυμπιακός), Ζέκα (Παναθηναϊκός), Σιώπης (Πανιώνιος), Ροντρίγκες (ΠΑΟΚ)

Επιθετικοί: Μπεργκ (Παναθηναϊκός). Βέλλιος (Ηρακλής), Μανιάς (ΠΑΣ). Μάντζιος (Λεβαδειακός).

MVP του πρωταθλήματος αναδείχτηκε ο Φορτούνης (Ολυμπιακός) και καλύτερος προπονητής ο Μάρκο Σίλβα (Ολυμπιακός). Best Goal του Ανσαριφάντ (Πανιώνιος) στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Rookie του πρωταθλήματος ο Γιαννούλης (Βέροια) και καλύτερη απόκρουση του Αθανασιάδη (Πανθρακικός) στον αγώνα με τον Ηρακλής, ενώ η καλύτερη ασίστ του Μάντζιου (Λεβαδειακός) στον αγώνα με την ΑΕΚ.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ