Τα τρένα που σφυράνε και η Τριπολιτσά!

Ο Δελφάκης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει δείξει έργο τα χρόνια που διευθύνει αγώνες Super League. Την Κυριακή έρχεται στο Αγρίνιο για τον αγώνα Παναιτωλικός – ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να γνωρίζουν πολύ καλά τον Αρκάδα διαιτητή. Από πλευράς ΑΕΚ εκφράστηκε έκπληξη για τον ορισμό, αφού στον αγώνα κυπέλλου με τον Ηρακλή, ο Δελφάκης είχε γίνει “κόκκινο πανί”. Η ατάκα του Μελισσανίδη «Σήμερα η ομάδα μας κέρδισε με έναν παράξενο διαιτητή. Απλώς να ξέρουν ότι σε λίγους μήνες αυτοί οι διαιτητές θα σφυράνε στα τρένα», είναι χαρακτηριστική.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός έχει να θυμάται την διαιτησία του Δελφάκη στον αγώνα με τον Πλατανιά και άλλες προηγούμενες. Όπως εκείνη με τον Πανιώνιο πέρσι, που δεν ήξερε τι σφύριζε και στο τέλος ξανάβαλε τους Νεοσμυρνιώτες στο παιχνίδι, δίνοντας ανύπαρκτο πέναλτι και αποβάλλοντας τον Μαλεζά.

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτά τα “έργα και οι ημέρες” του Δελφάκη.  Εξακολουθεί πάντως να σφυρίζει στη μεγάλη κατηγορία και θα τον απολαύσουμε την Κυριακή στο Αγρίνιο. Λέτε η επιλογή του να είναι τυχαία; Ή ο διαιτητής από την Τρίπολη που ετοιμάζεται κατά Μελισσανίδη να κάνει καριέρα στον ΟΣΕ, ορίστηκε στο πλαίσιο της… σύσφιξης των (διαταραγμένων) σχέσεων του συντοπίτη του υπόδικου Μποροβήλου με τον Κωστούλα που ζήτησε την αποπομπή του από την προεδρία της Super League;

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ