Τα ‘χασε με το… κλουβί ο Ουάρντα!

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία έζησε ο Αμρ Ουάρντα στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής Αιγύπτου με τη Νιγηρία. Μπορεί ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, τεχνικός της Εθνικής ομάδας των Φαραώ, να μην χρησιμοποίησε τον νεαρό άσσο του Παναιτωλικού σ’ αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση, αλλά όσα συνέβησαν στο Ahmadu Bello Stadium της Kaduna στη βόρεια Νιγηρία δεν έχουν προηγούμενο. Το Στάδιο έχει χωρητικότητα 16.000 θέσεων, αλλά κατακλύστηκε από 40.000 χιλιάδες Νιγηριανούς, που ήθελαν να δουν το ματς!!!

4256

Όπως φαίνεται και στις φωτο, ο οπαδοί βρήκαν κάθε πιθανό και απίθανο σημείο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Ακόμα και στις σκεπές γειτονικών κτιρίων. Οι αρχές φοβήθηκαν ότι θα υπάρξει κίνδυνος να χαθούν ζωές, αλλά ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά. Στο αγωνιστικό σκέλος, η Αίγυπτος πήρε το βαθμό της ισοπαλίας 1-1 και εξακολουθεί να προηγείται στον όμιλό της για τα προκριματικά του 2017 Africa Cup.

Το “χρυσό” γκολ σημείωσε ο Σαλάχ (αγωνίζεται στη Ρόμα) στην εκπνοή του αγώνα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για τη μη τήρηση fair play από πλευράς των Αιγύπτιων. Ο Ουάρντα φαίνεται να έφερε γούρι στον φίλο του Σαλάχ, με τον οποίο φωτογραφήθηκε πριν το ματς και ανέβασε τη σχετική εικόνα στο facebook…

warda

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ