Τα «ψώνια» του Γενάρη

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, γιατί στις μεταγραφές ποτέ δεν λες ποτέ, ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε τις χειμερινές του προσθήκες. Οι Κριστιάνο Περέιρα, Αλεξίεβιτς, Οσμάρ Φερέιρα, Κλέσιο και Μουνιός ήρθαν και ας κάνουμε μία αναδρομή στους παίκτες που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν έρθει χειμώνα στην ομάδα.

Τον περασμένο Γενάρη αποκτήθηκαν οι Λαζάρ, Σκαραμοτσίνο και Ρουσκουσέδα. Από τους τρεις μόνο ο τελευταίος συνεχίζει στον Παναιτωλικό. Οι δύο πρώτοι έφυγαν με τη λήξη της περασμένης σεζόν, καθώς αμφότεροι δεν βοήθησαν ουσιαστικά την ομάδα. Ο Ρουμάνος συνεχίζει στον Ηρακλή, ενώ ο Γάλλος αριστερός μπακ αφού πρώτα επέστρεψε στην Ομόνοια όπου ανήκε, πλέον συνεχίζει στη Λανς.

Τον Γενάρη του 2014 ο Παναιτωλικός έκανε τέσσερις προσθήκες με μακράν κορυφαία όλων εκείνη του Νίκολα Μαρτίνες που μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στο Αγρίνιο παραχωρήθηκε στον Ολυμπιακό έναντι περίπου 500.000 ευρώ. Οι άλλες τρεις αφορούν τους Νταλμά, Μπούντιμιρ και Ανέν. Από αυτούς μόνο ο τελευταίος έδειξε καλά στοιχεία. Πλέον ο Γάλλος αριστερός μπακ συνεχίζει στη Σεντ Γκάλεν, αλλά το ότι ύστερα από τα «καναρίνια» και σε 1,5 χρόνο έχει αλλάξει τρεις ομάδες, αυτό κάτι σημαίνει. Τα… ίχνη του Νταλμά αγνοούνται, ενώ ο Μπούντιμιρ συνεχίζει έκτοτε στη Κύπρο και την Ένωση Παραλιμνίου.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ