Το αντίο του Μάκου

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Γρηγόρης Μάκος μένει εκτός αποστολής και με δεδομένη την απουσία του λόγω καρτών την τελευταία αγωνιστική με Ολυμπιακό, δεν θα δούμε ξανά τον έμπειρο πρώην διεθνή μέσο με τη φανέλα του Παναιτωλικού την οποία φόρεσε δύο χρόνια. Πέρσι με 28 και φέτος με 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Στο διάστημα αυτό ήταν βασικό στέλεχος, αλλά εσχάτως άρχισε να χάνει έδαφος. Από την 1η αγωνιστική ήταν πάντα στη βασική ενδεκάδα με εξαίρεση την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου απουσίασε λόγω ίωσης και ψηλού πυρετού. Φρόντισε να προσφέρει διπλά στον αγώνα του Αγρινίου, όπου πέτυχε τα δύο γκολ (φωτο) της πολύτιμης νίκη με 3-2 του Παναιτωλικού επί της Ένωσης. Στον αγώνα με τον Λεβαδειακό (4 Μαρτίου) έπαιξε το τελευταίο ολόκληρο ενενηντάλεπτο. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο στα Γιάννενα, δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στη Λάρισα και μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Το τελευταίο του στην αρχική ενδεκάδα ήταν στην Ξάνθη, όπου αντικαταστάθηκε στο 64’ από τον Μπράβο, που απ’ ότι φαίνεται είναι ο διάδοχός του. Με Βέροια ήταν εκτός αποστολής, όπως και στο σημερινό ματς με τον Ηρακλή.

Ως τώρα έχει παίξει σε Πανιώνιο, ΑΕΚ, Μόναχο 1860, Ανόρθωση, Παναιτωλικό. Πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ