Το δίλημμα του Παναιτωλικού για τον Λούκας

Ένα από τα πρώτα θέματα στην ειδησεογραφία από χθες είναι η πιθανή μεταγραφή του Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό. Με διαρροές από τους πράσινους περί συμφωνίας τους με την Ιντεπεντιέντε για την απόκτηση του Λούκας και άμεσης ένταξής του στην ομάδα τους.

Ο παίκτης ανήκει στον Παναιτωλικό έως τον προσεχή Ιούνιο και μετά οφείλει να τον επιστρέψει στην Αργεντίνικη ομάδα. Διαφορετικά πρέπει να πληρώσει την προβλεπόμενη στη συμφωνία υπέρογκη ρήτρα. Η συμφωνία προβλέπει επίσης πως η Ιντεπεντιέντε δεν μπορεί να πάρει πίσω τον ποδοσφαιριστή πριν τον Ιούλιο. Από πλευράς Παναιτωλικού εδώ και μήνες έγινε προσπάθεια για αγορά των δικαιωμάτων του Βιγιαφάνιες (μέρος των οποίων έχει η Ιντεπεντιέντε), χωρίς να αποδώσει καρπούς.

Ενδεχομένως ο Παναθηναϊκός να έχει καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία με την Ιντεπεντιέντε και με τον ποδοσφαιριστή για να τον αποκτήσει τον Ιούλιο. Είναι κάτι στο οποίο ο Παναιτωλικός δεν μπορεί να κάνει κάτι. Εκεί που εμπλέκεται, είναι στο ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να τον θέλει από τώρα.

Το προηγούμενο διάστημα δεν υπήρξε συγκεκριμένη κρούση. Όμως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από χθες υπάρχει προσέγγιση του Παναθηναϊκού ο οποίος κάνει λόγο για συμφωνία που έχει με την Ιντεπεντιέντε και τον ποδοσφαιριστή και ζητάει από τον Παναιτωλικό να συμφωνήσει για την παραχώρησή του από τώρα.

Και πλέον ο Παναιτωλικός καλείται να αποφασίσει. Δύο είναι οι επιλογές του:

  1. Να απορρίψει την οποιαδήποτε πρόταση και να κρατήσει τον Βιγιαφάνιες ως το καλοκαίρι, γνωρίζοντας ότι είναι χαμένος για τη συνέχεια.
  2. Να διαπραγματευτεί και να πετύχει την καλύτερη δυνατή οικονομική συμφωνία.

Και σ’ αυτό το δίλλημα θα κληθεί να απαντήσει τις επόμενες μέρες. Στην πρώτη περίπτωση, κρατώντας τον ποδοσφαιριστή, εκείνος να μη θυμίζει από δω και μπρος τον γνωστό Βιγιαφάνιες, έχοντας το μυαλό του στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στη δεύτερη, με τα χρήματα που θα πάρει από την παραχώρησή του, μπορεί από τώρα να επενδύσει στον… νέο Βιγιαφάνιες, τον οποίο θα έχει στις τάξεις του για τα επόμενα χρόνια.

Εκείνο που βγαίνει με βεβαιότητα από πλευράς Παναιτωλικού, είναι ότι η απόφαση για συμφωνία παραχώρησης ή όχι δεν πρόκειται να ληφθεί πριν τον αγώνα με την Καλλονή.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ