Το 4-1-4-1 του Δέλλα και ο ορεξάτος Ερικσον

Σε mood αγώνων μπήκαν σήμερα τα «καναρίνια», καθώς οι «μεγάλοι» κέρδισαν τους «μικρούς» με 4-0. Τα γκολ τους πέτυχαν οι Μοράρ (2), Βασιλούδης και Λιάβας, όμως το σκορ δεν «παίζει» ρόλο, αφού την συγκεκριμένη χρονική στιγμή σημασία έχει η εικόνα και η διάθεση. Αυτό που κυρίως μένει είναι ότι ο Ερικσον με το «καλημέρα» έδειξε τις ικανότητές του και διάθεση να πάρει την ομάδα στην πλάτη του. Στο 4-1-4-1 που παρέταξε ο Δέλλας, ήταν ο «κόφτης», πήρε πολλές πρωτοβουλίες, έπαιξε κάθετα και φάνηκε σε θέση να ηγηθεί το άξονα.

Ο «Κολοσσός» ξεκίνησε με Κυριακίδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Μαρινάκη, Χαντάκια, Μιχάι, Τσοκάνη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τον Ερικσον ανασταλτικό μέσο, τους Ιταμπέλ, Ντίας κεντρικούς χαφ, τους Ουίλιαν, Μανά στα «φτερά», δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, ενώ ο Μοράρ ήταν στην κορυφή της επίθεσης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν αρκετοί «μικροί» που έδειξαν μεγάλη διάθεση και όρεξη, κάτι που είναι υπέρ τους. Σε ένα παιχνίδι το οποίο παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι της ομάδας, παρότι επικρατούσε αρκετή ζέστη, η οποία και επηρέασε τις προσπάθειες των παικτών.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ
Οικογενειακό δίτερμα με την ομάδα Κ20 έδωσε απόψε ο Παναιτωλικός και επικράτησε με σκορ 4-0. Ο Τραϊανός Δέλλας χρησιμοποίησε διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. Στο α’ αγωνίστηκαν οι Κυριακίδης, Μαρινάκης, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Μιχάι, Έρικσον, Ιταμπέλ, Ντίας, Ουίλιαν, Μανά, Μοράρ. Στο 18’ ο Μοράρ άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Τσοκάνης. Στο 32’ από μπαλιά του Μαρινάκη ο Μοράρ με σουτ έκανε το 2-0.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ