Τραγικός και ήττα με κάτω τα χέρια (3-0)

Κάκιστος ήταν σήμερα ο Παναιτωλικός στη Νέα Σμύρνη, δεν… κατέβηκε ποτέ στο ματς με τον Πανιώνιο και έχασε 3-0 με κάτω τα χέρια από τον Πανιώνιο.

Ο Τραϊανός Δέλλας είχε τον Κυριακίδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Μαρινάκη, Αργκους, Μαλή, Ρότσα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Λιάβα, Λουσέρο στον άξονα, τους Ντίας, Μάζουρεκ, Μανά μεσοεπιθετική τριάδα και τον Ουίλιαν στην κορυφή της επίθεσης, σε ένα παιχνίδι όπου δεν λειτούργησε τίποτα.

Ουσιαστικά το ματς τελείωσε στο 5′, όταν ήδη οι γηπεδούχοι είχαν πετύχει δύο γκολ, με τους Μασούρα και Κόρμπο. Το πρώτο όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Σπιριντόνιβιτς ο Κυριακίδης έκανε άστοχη έξοδο, η άμυνα των «κυανοκίτρινων»… έκατσε και ο Μασούρας από κοντά την έστειλε στα δίχτυα τους. Λίγο αργότερα (5′) ο Κόρμπος από κοντά μετά από παράλληλη του Οικονομίδη διπλασίασε τα τέρματά τους και έριξε τα «καναρίνια» στο… καναβάτσο.

Πλέον η αναμέτρηση είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και στο 27′ ο Ντουρμισάι έβαλε και εκείνος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, όταν πήρε το «ριμπάουντ» μετά από σουτ του Οικονομίδη και πλάσαρε εύστοχα τον Κυριακίδη.

Το δεύτερο μισό ήταν τυπικό και ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να πετύχει έστω το γκολ της τιμής, αφού πλην μίας ωραίας ενέργειας του Μανά στο 57′, δεν απείλησε ιδιαίτερα. Μάλιστα έκανε μόλις στο 70′ την πρώτη αλλαγή του, αφού τότε μπήκε ο νεαρός Βακράκος.

Πανιώνιος: Κότνικ, Μπανανά, Κούρντι, Κεϊτά, Κότσιτς, Κόρμπος (79′ Αλμπεργκ), Οικονομίδης (67′ Πίρις), Μασούρας (82′ Καμαρά), Σπιριντόνοβιτς, Ντομίνγκες, Ντουρμισάι.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Ρότσα, Μάζουρεκ (87′ Βασιλούδης), Αργκους, Λιάβας (70′ Βακράκος), Μαρινάκης, Μαλής, Λουσέρο (80′ Τσοκάνης), Ντίας, Μπαρμπόσα, Μανά.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ