«Τώρα είμαι χαρούμενος»!

Ο Μάρκο Μαρκόβσκι συνεχίζει στα… κυανοκίτρινα και πλέον έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος με την εξέλιξη αυτή! Ευχαριστεί τους ανθρώπους του Παναιτωλικού που έδειξαν πόσο τον θέλουν κι ετοιμάζεται έτσι ώστε το… κοντέρ να γράψει περισσότερα γκολ από πέρσι!

Αναλυτικά τα όσα είπε σε δηλώσεις του στο gazzetta.gr ο πρώτος σκόρερ του Τίτορμου την περασμένη σεζόν:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να παίζω για τον Παναιτωλικό. Μου έδειξαν ότι πραγματικά με θέλουν κι έτσι κάναμε την συμφωνία στο τέλος. Συνεχίζουμε μαζί κι αυτό μετράει. Τέλος καλό, όλα καλά. Από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι να δώσω τα πάντα για την ομάδα, να την βοηθήσω στους στόχους της και να πετύχω περισσότερο γκολ από πέρσι! Ευχαριστώ και τον πρόεδρο και όλους στην ομάδα που με πιστεύουν».

-Τι έγινε και υπήρξε ανατροπή, ενώ όλα έδειχναν ότι δεν θα συνεχίσεις στο Αγρίνιο;

«Από το πρωί (σ.σ της Τετάρτης) που ξύπνησα δέχτηκα τηλέφωνα από την ομάδα. Μου είπαν ότι με θέλουν. Από στιγμή που έγινε το συμβόλαιο 2ετές, στο οικονομικό δεν είχαμε θέμα. Από κει και πέρα δεν υπήρξε πρόβλημα να συμφωνήσουμε. Τα βρήκαμε και όλοι είμαστε ευχαριστημένοι».

-Έγινε αυτό που πραγματικά ήθελες;

«Ναι σίγουρα. Εξ αρχής ήθελα να μείνω κι από την αρχή έδινα προβάδισμα στον Παναιτωλικό. Έλεγα ότι είναι η πρώτη ομάδα με την οποία θα συζητήσω. Υπήρξε κι από Τουρκία ενδιαφέρον, αλλά ο Παναιτωλικός κινήθηκε και γρήγορα και καλύτερα. Αυτό μετράει. Τώρα είμαι χαρούμενος».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ