Τώρα είναι με τους άλλους

Πέντε φορές έχει αγωνιστεί στη Λιβαδειά ο Παναιτωλικός για τη Super League. Απολογισμός; Τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες, καμία νίκη. Δέχτηκε 8 και πέτυχε 4 γκολ. Το πρώτο το είχε σημειώσει ο Κροάτης Μπούντιμιρ, στις 9 Μαρτίου 2014, μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Παναιτωλικός κράτησε το προβάδισμα έως τις καθυστερήσεις και ανάγκασε τον Κάμπαξη να κάνει… όργια. Απέβαλε Γκάλο – Κουτρομάνο, έδωσε «μαϊμουδίσιο» φάουλ για την ισοφάριση (91’ Κονέ) και «μαϊμουδίσιο» πέναλτι για τη νίκη του Λεβαδειακού (96’ Μάντζιος).

Ακολούθησε η πρώτη ισοπαλία (0-0 την περίοδο 2014-‘15) και μετά ήρθε ο… Μαρκόβσκι. Ο Σέρβος σκόραρε δύο φορές δίνοντας προβάδισμα στο 20λεπτο για τον Παναιτωλικό τον Οκτώβριο του 2015 και με τη βοήθεια του Σελίμου (απέβαλε τον Μπεχαράνο, έδωσε πέναλτι με το οποίο ο Μάντζιος ισοφάρισε και γενικά «έσπρωξε» την ομάδα του Κομπότη) ο Λεβαδειακός ισοφάρισε και απέφυγε ξανά την ήττα.

Ο Μαρκόβσκι σκόραρε και στο περσινό παιχνίδι, μπαίνοντας αλλαγή, με πέναλτι που εκτέλεσε στο 73’ και μείωσε σε 2-1, χωρίς ωστόσο να αλλάξει το σκορ στη συνέχεια.

Ο σκόρερ των τριών από τα τέσσερα γκολ που σημείωσε ο Παναιτωλικός στη Λιβαδειά, δεν φοράει πια κυανοκίτρινα. Τον αποχαιρετήσαμε τα Χριστούγεννα χαρακτηρίζοντάς τον «ένας από εμάς», τιμώντας έτσι την αγωνιστικότητα και το πάθος του για τον Παναιτωλικό τα δυόμιση χρόνια που ήταν παίκτης του.

Ο «κακός δαίμονας» του Λεβαδειακού, τώρα είναι δικός του…

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ