Φεύγει πικραμένος από το Αγρίνιο (2-2)

«Σκασμένος» μπορεί να αισθάνεται ο Παναιτωλικός, μετά το 2-2 που απέσπασε σήμερα στο Περιστέρι. Οι «κυανοκίτρινοι» παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, «γύρισαν» το ματς, αλλά στο φινάλε μία ολιγωρία της άμυνας δεν τους επέτρεψε να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Ο Τραϊανός Δέλλας κλήθηκε να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, αφού πλην του Ντίας που έμεινε εκτός με ίωση, ο Μάζουρεκ που ξεκίνησε ήταν εμπύρετος τις τελευταίες ημέρες. Παράλληλα τα «καναρίνια» προέρχονταν από αγωνιστική απραξία ενός περίπου μηνός και ήταν λογικό να μην είχαν ρυθμό. Ο «Κολοσσός» ξεκίνησε με τον Κυριακίδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Μαρινάκη, Αργκους, Μαλή, Τσοκάνη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Λιάβα, Λουσέρο στον άξονα, τον Μάζουρεκ οργανωτή, τους Ουίλιαν, Μανά στα άκρα και τον Μοράρ στην κορυφή της επίθεσης.

Στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, κάτι που ήταν λογικό αφού προέρχονταν από ματς και όχι από απραξία. Ομως δεν δημιούργησαν κάποια μεγάλη φάση, πλην εκείνης του Μάντσον στο 200′ Κάπου εκεί η ομάδα ισορρόπησε, απείλησε με τον Ουίλιαν στο 35′ και η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες χωρίς σκορ.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μισό (50′) ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με τον Ενσικουλού, αλλά από εκεί και πέρα οι παίκτες του Δέλλα «κυριάρχησαν». Πήραν μέτρα στο γήπεδο και άρχισαν να φτάνουν με αξιώσεις στα καρέ του Μέγιερι. Ο οποίος στο 55′ έδιωξε σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μοράρ, όμως στο 69′ και το 77′ «μίλησε» ο Μανά. Ο Αργεντινός χαφ στην πρώτη φάση εκμεταλλεύτηκε την ωραία πάσα του Μαρινάκη και πλάσαρε εύστοχα από κοντά, ενώ στη δεύτερη «νίκησε» τον Ούγγρο γκολκίπερ. Ομως στο 83΄ο Μούγιακιτς εκμεταλλεύτηκε την «αναστάτωση» στα καρέ του Παναιτωλικού μετά από απόκρουση του Κυριακίδη σε πλασέ του Κουλούρη και έφερε το ματς στα ίσα. Μάλιστα στο τέλος ο πορτιέρε αντέδρασε σωστά σε σουτ του Κουλούρη.

Η σύνθεση του Παναιτωλικού: Κυριακίδης, Άργκους (88′ Αμαράλ), Λουσέρο, Μαρινάκης, Λιάβας, Μαλής, Ουίλιαν (90’+3′ Γκούγκα), Μοράρ, Μανά, Τσοκάνης, Μαζουρέκ (84′ Μιχάι).

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ