Χάβος: Προβληματική η εικόνα μας

Απογοητευμένος από την εικόνα του 2ου ημιχρόνου και τον τρόπο που ο Παναιτωλικός… έχασε μια δική του νίκη παρουσιάστηκε ο Μάκης Χάβος!
«Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο μέρος ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού απέναντι σε μια ομάδα που ξέραμε ότι θα αμυνθεί με δέκα παίκτες πίσω. Δεν κάναμε τις μεγάλες ευκαιρίες αλλά δεν κινδυνέψαμε καθόλου» τόνισε ο προπονητής του Παναιτωλικού και πρόσθεσε: «Προηγηθήκαμε στο σκορ και όλο αυτό μας έδινε το δικαίωμα ότι στο δεύτερο μέρος θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.
Δυστυχώς όμως στο διάστημα 45-60 που δεχθήκαμε και την ισοφάριση, η ομάδα έχασε πολλά μέτρα στο γήπεδο και ήταν η εικόνα της προβληματική. Δεν ήμασταν καλοί ούτε στο αμυντικό ούτε στο επιθετικό κομμάτι και αυτό είναι κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ και πρέπει πρώτος να ψάξω να βρω τι είναι αυτό το οποίο συνέβη στο διάστημα αυτό και χάσαμε τόσα μέτρα στο γήπεδο.
Μετά το γκολ, βοήθησε η αλλαγή του Μπράβο και του Μοράρ. Δημιουργήσαμε κάποιες καλές φάσεις για να πετύχουμε το δεύτερο τέρμα με τον Λόπες και με τον Κλέσιο όπως και η τελευταία με τον Μοράρ. Σίγουρα είμαι στεναχωρημένος και προβληματισμένος. Έχουμε παιχνίδι το Σάββατο και πρέπει να αντιδράσουμε. Οπωσδήποτε η νίκη με την Ξάνθη είναι μονόδρομος για μας».
Για το «νεκρό» διάστημα στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου μισού ο κ. Χάβος είπε: «Όταν έχεις το σκορ και την εικόνα του πρώτου μέρους, πρέπει να διαχειριστείς το παιχνίδι. Έχει γίνει και σε άλλα ματς. Αυτό ήταν τόσο πολύ έντονο και φάνηκε μάλιστα και με τις αλλαγές ότι πήραμε μέτρα. Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές αλλά πρέπει να ψάξω να βρω ποια είναι η πραγματική αιτία…»

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ