Ωχ! Ο Κιοτζένης στη Βέροια…

Ο Ευάγγελος Κιοτζένης ορίστηκε διαιτητής του αγώνα Βέροια – Παναιτωλικός. Διαιτητής που προέρχεται από την Ξάνθη, πήρε μετάθεση πέρσι για την Καβάλα και το περασμένο καλοκαίρι ανέβηκε στη Super League. Το όνομά του ήταν ανάμεσα σε δεκάδες που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα το 2011 ως εμπλεκόμενα στην εγκληματική οργάνωση. Του είχε απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα, ενώ είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του (Αστυνομικός). Ήταν επίσης ανάμεσα σ’ αυτούς που απαλλάχτηκαν πριν λίγους μήνες.

Ωστόσο η μέχρι τώρα πορεία του στη μεγάλη κατηγορία (4 ματς) είναι προβληματική. Σοβαρά λάθη που τον οδήγησαν σε τιμωρία στις αρχές Οκτωβρίου έκανε στην αναμέτρηση Καλλονή – Βέροια 0-1, όπου στο τέλος έδωσε και ανύπαρκτο πέναλτι στην ομάδα της Ημαθίας που πήρε τη νίκη.

Ακόμα σοβαρότερα έκανε τον Δεκέμβριο στον αγώνα Ατρόμητος – Πανιώνιος 1-0, μετά τον οποίο οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν ανακοίνωση κατά του Κιοτζένη υποστηρίζοντας: Ακατανόητη για εμάς η στάση του διαιτητή και των βοηθών του, η οποία ουσιαστικά πέρασε το μήνυμα: “Σήμερα πρέπει να χάσετε. Ακόμα και αν χρειαστεί σφαγή”…

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ