Όνειρο η ευρωπαϊκή συμμετοχή

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο πορτιέρε του Παναιτωλικού, Δημήτρης Κυριακίδης, αναφέρθηκε στους στόχους της χρονιάς, αλλά και στο ενδεχόμενο της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τονίζοντας ότι θα είναι ιδανικό αν συμβεί.

Διαβάστε όσα είπε στους Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο:

Για τους στόχους του Παναιτωλικού: «Κάνουμε μια πολύ καλή πορεία. Από την αρχή ξέρουμε ότι ο στόχος της ομάδας είναι η γρήγορη σωτηρία και παραμονή στην κατηγορία. Καθημερινά δουλεύουμε και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, ώστε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία. Ξέραμε ότι θα έχουμε μια δύσκολη χρονιά. Στόχος ήταν να παρουσιάσουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο και να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν θέλαμε να είμαστε από τις ομάδες που θα μπουν σε περιπέτειες και το πετυχαίνουμε με σχετικά εύκολο τρόπο»

Για το πως ζει την ομάδα φέτος: «Σαν ομάδα είμαστε αρκετά καλή. Έχουμε ποιότητα στο ρόστερ. Από την προετοιμασία είχα καταλάβει ότι θα δώσουμε ένα δύσκολο αγώνα, αλλά νομίζω ότι με την πορεία μας είμαστε ευχαριστημένοι και πλέον εδώ που είμαστε θέλουμε και το κάτι παραπάνω».

Για το ποδόσφαιρο που παίζει ο Παναιτωλικός: «Από την προετοιμασία δουλεύουμε το να έχουμε εμείς την κατοχή. Δεν είναι εύκολο να το κάνουμε σε κάθε ματς, αλλά στα τελευταία παιχνίδια το πετυχαίνουμε σε μεγάλο βαθμό και κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας. Όσον αφορά τη θέση μου, πρέπει να διαφοροποιούμαι ανάλογα το παιχνίδι. Εμένα μου αρέσει να παίζω με την μπάλα στα πόδια και εκείνη τη στιγμή αισθάνεσαι πιο σίγουρος από το να κάνεις συνέχεια άμυνα και να δέχεσαι επιθέσεις. Αυτό που έχω καταλάβει για τη θέση μου είναι ότι πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος, είτε έχεις την κατοχή, είτε κάνεις άμυνα. Πρέπει να είσαι έτοιμος να όποτε χρειαστεί».

Για τα νέα παιδιά του Παναιτωλικού: «Είναι ευχάριστο αυτό που συμβαίνει. Τα παιδιά αυτά αξίζουν τις ευκαιρίες που παίρνουν και εμείς οι πιο έμπειροι είμαστε κοντά τους. Στο παιχνίδι με τη Λαμία έπαιξαν νέα παιδιά και αυτό είναι θετικό να συμβαίνει».

Για όνειρο της Ευρώπης: «Δεν έχουμε άγχος για κάτι τέτοιο. Κάθε Κυριακή προσπαθούμε να κερδίζουμε. Αν κάθε Κυριακή είσαι κοντά στη 5η θέση αρχίζεις να το πιστεύεις περισσότερο. Θα είναι ότι καλύτερο να μπορέσουμε να δώσουμε στη διοίκηση και τον κόσμο μας την ευχαρίστηση της ευρωπαϊκής συμμετοχής»

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ