Όταν ο Κούγιας… συνάντησε τον Κωστούλα

Είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια πως ο Αλέξης Κούγιας έχει «σταθερές» ιδέες και απόψεις γύρω από το ποδόσφαιρο. Στο σημερινό Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ, είχε την ευκαιρία να δώσει ακόμη μία… παράσταση. Ωστόσο «υπολογίζε» χωρίς τον Φώτη Κωστούλα. Ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού ως ένας εκ των τριών προεδρεύων της συνεδρίασης, είχε λόγο στη πορεία της συζήτησης. Την οποία ο γνωστός ποινικολόγος προσπάθησε να κάνει «μπάχαλο».

Αφού αρχικά «επιτέθηκε» φραστικά στον Γιώργο Στράτο για το ότι παραιτήθηκε και έβαλε εκ νέου υποψήφιος – αυτό είναι δικαίωμά του – μετά έβαλε… χέρι σε όλους γιατί δεν είναι υποψήφιος κάποιος εκ των μεγαλομετόχων των ΠΑΕ. Βέβαια εκείνος έχει άλλον πρόεδρο στη Λάρισα, αλλά αυτό μάλλον δεν έχει σημασία. Άρχισε να φωνάζει, παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Χρήστο Πανόπουλο και ο Κωστούλας αντέδρασε άμεσα. «Σταμάτα πια να τορπιλίζεις ότι κάνουμε», του είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα και αφού η ένταση «χαλάρωσε», η πλευρά της ΑΕΛ βρήκε άλλον τρόπο να «ανάψει τα αίματα». Ο πρόεδρός της Ανδρέας Λιόντος πρότεινε τον Αλέξη Κούγια, μάλλον του το φύλαγε για έκπληξη (!), για πρόεδρο. Τότε ο Κωστούλας πήρε τη κατάσταση στα χέρια του. Μετέφερε στη πλευρά της Λάρισας πως από τη στιγμή που ο Κούγιας «ωρύεται» ότι πρέπει να είναι πρόεδρος κάποιος μεγαλομέτοχος, εκείνος πώς βάζει υποψηφιότητα αφού οι «βυσσινί» έχουν ως μεγαλομέτοχο κάποια εταιρεία και όχι φυσικό πρόσωπο;

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Θοδωρής Γιαννίκος «συμμάχησε» με τον Κούγια λέγοντας πως «αυτό ξεπερνιέται», αλλά η πρόταση και των δύο έπεσε στο κενό…Και τις δύο φορές που ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού «ανέβασε τους τόνους» εναντίον του Κούγια, εκείνος απαντούσε «αόριστα» ή με «δικηγόρο».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ