Έμειναν οι δυο τους…

Μετά τη σημερινή νίκη του Αστέρα στον αγώνα που έδωσε στην Τρίπολη με τον ΟΦΗ (2-0), οι Αρκάδες έχουν πλέον 18 βαθμούς. Παρότι είναι η πιο κοντινή ομάδα σε Παναιτωλικό (8) και Πανιώνιο (6), η απόσταση των 10 πόντων είναι τόσο μεγάλη που δεν καλύπτεται εύκολα.

Αυτό σημαίνει ότι Πανιώνιος και Παναιτωλικός έμειναν οι δυο τους στη μάχη του υποβιβασμού. Να στοχεύουν στην αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί στη Super League 2. Να διεκδικούν την προτευλευταία, που τουλάχιστον στέλνει σε αγώνα μπαράζ με τον 2ο της παρακάτω κατηγορίας.

Η μοίρα το έφερε να μονομαχούν και στο κύπελλο! Μετά την ισοπαλία 0-0 στο Αγρίνιο που άφησε ανοικτούς λογαριασμούς πριν λίγες μέρες, έρχεται και η αναμέτρηση της Ν. Σμύρνης την προσεχή Τετάρτη, όπου θα κριθεί οριστικά ποια θα τελειώσει απ’ τη διοργάνωση και ποια θα πάει στην επόμενη φάση.

Αλλά αυτή η μονομαχία δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ εκείνες που θ’ ακολουθήσουν για την επιβίωση στο πρωτάθλημα της Super League. Αρχικά την προτελευταία αγωνιστική του β’ γύρου στο Αγρίνιο και μετά στα Play-out. Όπου ίσως κριθούν τα πάντα…

Μοιράσου το: