Έτσι τους “ντόπαραν” (vid)

Ο Παναιτωλικός αποκάλυψε σήμερα το ψυχολογικό “ντοπάρισμα” που έγινε στους παίκτες πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Άνθρωποι της ομάδας ετοίμασαν βίντεο στο οποίο εμφανίζονται συγγενείς και φίλοι τους των ποδοσφαιριστών, καλώντας τους να βγουν νικητές:

Ο αγώνας του Σαββάτου στη Ν. Σμύρνη καθόριζε την τύχη του Παναιτωλικού. Και κανείς δεν άφησε… στην τύχη του τον συγκεκριμένο αγώνα. Όσοι συμμετείχαν στην αποστολή γνώριζαν ότι έπρεπε να παίξουν για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, τη φανέλα και την ιστορία του, το Αγρίνιο, τους φιλάθλους. Καλούνταν να αποδείξουν για μια ακόμα φορά ότι αυτή η ομάδα αξίζει να συνεχίσει την πορεία της στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Να παίξουν για τους εαυτούς τους και για τους δικούς τους ανθρώπους, που τους εμπιστεύονται και νιώθουν περηφάνεια. Γονείς, αδέλφια, σύζυγοι και σύντροφοι, παιδιά, φίλοι των ποδοσφαιριστών μας, στάθηκαν στο πλάι τους και έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Λίγο πριν η ομάδα αναχωρήσει από το ξενοδοχείο για το γήπεδο της Ν. Σμύρνης, τους περίμενε μια έκπληξη. Ένα βίντεο που περιείχε τις προτροπές των δικών τους ανθρώπων. Στο τέλος της προβολής τα βλέμματα των ποδοσφαιριστών έδειχναν τι θα ακολουθήσει.

Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι…

Μοιράσου το: