Αναστασίου: «Τελικός με Απόλλων Σμύρνης»

Ο Παναιτωλικός γνώρισε σήμερα (6/11) την ήττα στα Γιάννινα και ο Γιάννης Αναστασίου σχολίασε στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης πως μετά τη διακοπή ακολουθεί ένας «τελικός» με τον Απόλλωνα Σμύρνης. «Καταρχήν για το πέναλτι δεν έχω εικόνα, διαβάζοντας sites όλοι λένε ότι δεν ήταν πέναλτι. Το τι είδαν διαιτητής και VAR αυτοί ξέρουν. Η απόφαση έκρινε κατά κάποιο τρόπο το παιχνίδι γιατί χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Είμαστε μία ομάδα με πολλές ελλείψεις, δεν έχουμε επιλογές. Προσπαθούμε να βρούμε το καλύτερο δυνατό σχήμα για να παραμείνουμε όσο περισσότερο γίνεται στο παιχνίδι και έρχεται μία απόφαση από εξωγενή παράγοντα και στην ουσία καταστρέφεται η προσπάθεια που κάνουμε. Κάνουμε πολλά ατομικά λάθη που δεν δικαιολογούνται για το επίπεδο που παίζουμε. Είναι απαράδεκτα. Αλλά, αυτοί είμαστε, αυτούς έχουμε και με αυτούς θα πορευτούμε για το επόμενο διάστημα. Πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε πράγματα για να παίρνουμε ήρεμες αποφάσεις», είπε αρχικά στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης.

Μετά ρωτήθηκε αν το πέναλτι που καταλογίστηκε επηρέασε την ομάδα. «Είμαστε πληγωμένοι από τραυματισμούς και αποτελέσματα. Όταν έρχεται ένα πέναλτι που δεν ήταν η ομάδα σίγουρα επηρεάζεται γιατί δεν έχουμε που μπορούν να ηγηθούν και να αλλάξουν το παιχνίδι. Δυστυχώς, αυτό φάνηκε, ότι από το πέναλτι επήλθε κατάρρευση με πολλά ατομικά λάθη».

Για την κακή ψυχολογία που υπάρχει σχολίασε ότι «τη δεδομένη στιγμή έχουμε πάρα πολλά προβλήματα που παρουσιάζονται τελευταία στιγμή και ανατρέπουν τα πλάνα. Λειτουργούμε κάτω από πίεση και ιδιαίτερες συνθήκες. Είχαμε σήμερα τρία αριστερά μπακ και δεν ήταν κανείς τους στο 100% για να παίξει στο παιχνίδι. Αναγκαστικά έπαιξε ο Στάθης ο Μπελεβώνης, πράγμα που δείχνει το μέγεθος του προβλήματος. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να αποφορτιστούμε. Είναι ένα μικρό γκρουπ που έχει φορτωθεί πολλά παιχνίδια, άσχημα αποτελέσματα, λάθη και ψυχολογία που δεν είναι αυτή που πρέπει. Το ματς με τον Απόλλωνα είναι τελικός για μας». Για το πώς θα ξεφύγει ο Παναιτωλικός από τον «πάτο» της βαθμολογίας απάντησε ότι «με δουλειά και προσπάθεια και πίστη. Αν δεν πιστεύεις δεν πας μπροστά. Συγκέντρωση και να αποφεύγουμε τα αβίαστα λάθη που δημιουργούν πάρα πολλά προβλήματα. Μερικές φορές δεν εξηγούνται. Αυτοί είμαστε, θα δουλέψουμε να αλλάξουμε την εικόνα».


Κλείνοντας είπε τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας και την κατάσταση των Ντίας, Μεντόσα και Μπαρμπόσα. «Να αμυνθούμε καλύτερα. Είμαστε καλά σαν οργάνωση και ένα ατομικό λάθος καταστρέφει ότι προσπάθεια κάνουμε. Να κρατήσουμε το μηδέν όλοι μαζί και να βάλουμε πάνω την ομάδα από τους εαυτούς μας. Με τον Απόλλωνα επιστρέφει ο Μπαρμπόσα. Για τους άλλους δύο είναι ακόμη άγνωστο»

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ