«Ανεπίτρεπτο, βγάλαμε φόβο»

Ενα δικό του ματς έχασε απόψε ο Παναιτωλικός, αφού «κατάφερε» να ισοφαριστεί από τον Ιωνικό παρότι στο 70′ προηγούνταν με 2-0. Ετσι ο Γιάννης Αναστασίου είχε κάθε λόγο να είναι «σκασμένος». Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα απάντησε ξερά «καθόλου» όταν ρωτήθηκε αν είναι ικανοποιημένος είναι από τη βαθμολογική συγκομιδή στον πρώτο γύρο και μετά αναφέρθηκε πώς τα «καναρίνια» δεν κέρδισαν το αποψινό ματς. «Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι όταν έπρεπε. Είχαμε τις ευκαιρίες. Η μπάλα τιμωρεί. Για ανεπίτρεπτο λόγο στο τέλος γυρίσαμε στην περιοχή μας. Ο αντίπαλος έπαιζε με δέκα παίκτες. Βγάλαμε φόβο. Η εντολή μου ήταν να κρατήσουμε τη μπάλα. Να γίνουμε πιεστικοί. Δεν το κάναμε. Δεν κερδίσαμε τις μονομαχίες, δεν τελειώσαμε το παιχνίδι, μας τιμώρησε η μπάλα».

Για το τι πρέπει να αλλάξει είπε ότι «πρέπει να τελειώνουμε τις ευκαιρίες μας. Δεν επιτρέπεται ενώ προηγούμαστε και ο αντίπαλος είναι με δέκα να μην τελειώνουμε τη φάση. Κυνισμό στην επίθεση, αποφασιστικότητα στην άμυνα. Και στο κέντρο δεν κερδίσαμε μονομαχίες. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, βρεθήκαμε μπροστά 2-0 και κάναμε το ματς δώρο στον αντίπαλο».

Για το αν ήταν η ισοπαλία ήταν απόρροια κακής διαχείρισης ή ατυχίας είπε ότι «με ενοχλεί ότι δεν κοιτάξαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Παίζαμε έντεκα εναντίον δέκα. Δεν τρέξαμε τους αντιπάλους, κρυφτήκαμε. Δεν βγάλαμε καθόλου προσωπικότητα. Ήταν ανησυχητικό το τελευταίο τέταρτο. Με ισάξιο αντίπαλο. Με παίκτη περισσότερο. Πράγματα που δουλέψαμε δεν τα είχαμε στο γήπεδο. Κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω και να καταλάβω».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ