Γρήγορη αντίδραση

Τραυματισμοί και κορωνοϊός έφεραν σε… απόγνωση τον Παναιτωλικό περίπου για ένα μήνα. Οι 8-9 ταυτόχρονες απώλειες βασικών παικτών, είναι δύσκολα διαχειρίσιμες. Και τελικά είχαν μεγάλο βαθμολογικό κόστος.

Το τελευταίο διάστημα με τις επιστροφές η ομάδα έδειξε να ξαναβρίσκει το δρόμο της. Παράλληλα δείχνει ότι προετοιμάστηκε να αντιμετωπίσει απουσίες που θα τραβήξουν χρονικά, αλλά και για να ενισχυθεί σε θέσεις που πρέπει.

Ο ερχομός του Μάρτενσον είναι η απόδειξη. Παίκτης με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από ψηλότερο επίπεδο, που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή. Εκεί που ο Παναιτωλικός έχασε δύο σημαντικότατα γρανάζια (Βαρόνε – Ντίας).

Το σπουδαιότερο είναι ότι αυτή η προσθήκη αφορά παίκτη που δεν χρειάζεται πολύ χρόνο να μπει στη μάχη, αφού έως τώρα έπαιζε επίσημα ματς. Και έρχεται είκοσι μέρες πριν αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στη νέα του ομάδα.

Μακάρι τα ίδια στοιχεία να έχουν και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Δηλαδή, να είναι παίκτες που θα παίξουν από τις πρώτες αγωνιστικές του 2022, μιας και ο Γενάρης είναι φορτωμένος με εμβόλιμες αγωνιστικές και πολλές υποχρεώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ