Δευτέρα τα εισιτήρια με ΠΑΣ

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΣ εξέδωσε ο Παναιτωλικός:

Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα πρωταθλήματος Super League ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που διεξάγεται τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 με ώρα έναρξης 19.30, θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα από τις 11.00 το πρωί έως την έναρξή του.

Τονίζεται ότι χωρίς ΑΜΚΑ είναι αδύνατη η έκδοση εισιτηρίου και χωρίς την επίδειξη της ταυτότητας του κατόχου, είναι αδύνατη η είσοδος στο γήπεδο.

Οι τιμές των εισιτηρίων στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα:
Θύρα 1 (τμήματα 1-2-3) και Θύρα 2 (τμήματα 7-8) τιμή 15 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 10 ευρώ
Μικρή κερκίδα:
Θύρα 3 και Θύρα 5 τιμή 7 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 5 ευρώ

Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) τιμή 12 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 5 ευρώ

Λόγω των εργασιών για την τοποθέτηση σκέπαστρου, το πέταλο θα παραμείνει κλειστό.

Παρέχεται η δυνατότητα στους φιλάθλους να προμηθευτούν εισιτήρια από τον υπολογιστή τους, μέσω του www.viva.gr, πατώντας ΕΔΩ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Όπως προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος, κάθε εισιτήριο είναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ και ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ.

–       Για την έκδοσή του απαιτείται ο ΑΜΚΑ και η αναγραφή του ονοματεπώνυμου του αγοραστή.

–       Για την είσοδο στο γήπεδο πέραν του εισιτηρίου απαιτείται η ταυτοποίηση (με Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο) του ονόματος του κατόχου του.

Προσερχόμενοι στα εκδοτήρια οι φίλαθλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι θα απαιτηθεί περισσότερος χρόνος για την καταγραφή των στοιχείων τους και την έκδοση του ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου.

Πριν τον αγώνα και για την αποφυγή συνωστισμού, είναι απαραίτητη η έγκαιρη προσέλευση των φιλάθλων στις Θύρες εισόδου, για τον προβλεπόμενο έλεγχο και την ταυτοποίηση, που απαιτούν πολύ περισσότερο χρόνο.

Επισημαίνεται ότι πέραν του ηλεκτρονικού και ονομαστικού εισιτηρίου, στο γήπεδο λειτουργεί υποχρεωτικά και σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας με ψηφιακές κάμερες, για την πρόληψη φαινομένων βίας. Ο αθλητικός νόμος προβλέπει πολύ βαριές ποινές για όσους προβαίνουν ή συμμετέχουν σε πράξεις βίας.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

  1. Η τιμή της Μπενφίκα για Κλέζιο
    Ο Κλέζιο τα πηγαίνει περίφημα στα τελευταία ματς και στον Παναιτωλικό εκτιμούν πως ενδέχεται να “σκάσει” καλή πρόταση. Ίδια άποψη έχουν και στην Μπενφίκα!

    Ο Κλέζιο ανήκει στον Παναιτωλικό και θεωρείται από την ομάδα του Αγρινίου ο νέος «Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες κλπ». Το νέο προς πώληση περουσιακό στοιχείο της ομάδας, δηλαδή. Κι όχι άδικα, μιας κι ο Μοζαμβικανός αποδείχθηκε και πολυθεσίτης. Τώρα (σ.σ στα τελευταία τρία ματς) που ο Μύγας ταλαιπωρείται από λοιμώδη μονοπυρήνωση, ο Ματζουράκης έχει «γυρίσει» τον Κλέζιο σε θέση δεξιού μπακ. Και τα πηγαίνει περίφημα. Πάντως το ατού του Αφρικανού είναι η ταχύτητα, άλλωστε εξτρέμ είναι και για «αντί-Βιγιαφάνιες» αποκτήθηκε, στα τέλη του περασμένου Γενάρη. Αν συνεχίσει να «βγάζει» μάτια στην Αιτωλοακαρνανία θεωρούν ότι σύντομα θα «σκάσει» πρόταση. Ναι μεν ο Κλέζιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019, αλλά η πρώην του ομάδα (σ.σ Μπενφίκα) έχει και λόγο. Τουλάχιστον ως προς την τιμή πώλησής του. Οι «αετοί» έχουν διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης, αλλά και δικαίωμα επαναγοράς του. Αυτό, άλλωστε, είναι του δείγμα του πόσο τον πιστεύουν. Μάλιστα στη Λισαβώνα εκτιμούν – και το έχουν μεταφέρει στο Αγρίνιο – ότι ο Μοζαμβικανός μπορεί (και πρέπει κατά τους ίδιους) να «πιάσει» γύρω στο 1.000.000 ευρώ.

Comments are closed.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ