Ζήτησε… διευκόλυνση ο Πανιώνιος

Οι ομάδες καλούνται να επεκτείνουν τα συμβόλαια των παικτών τους για να τους χρησιμοποιήσουν στα Play-off ή στα Play-out και ήδη ο Παναιτωλικός απέσπασε τις υπογραφές των εννέα παικτών που έμεναν ελεύθεροι στο τέλος Ιουνίου.

Κάποιες ομάδες όμως φαίνεται ότι ζορίζονται. Γιατί δεν είναι μόνο η συμφωνία που πρέπει να κάνουν με τους παίκτες τους. Για να εγκριθούν τα νέα συμβόλαια οφείλουν να καταθέσουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Ο Πανιώνιος, για παράδειγμα, πρέπει να έχει μια δυσκολία… Στο Δ.Σ. της Super League κατέθεσε αίτημα να ψηφιστεί ότι δεν είναι αναγκαία η προσκόμιση ενημερότητας γι’ αυτή την ανανέωση συμβολαίων του ενός μήνα.

Το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία και δεν πέρασε. Υπέρ ψήφισαν Πανιώνιος, Ολυμπιακός, ΑΕΛ, Άρης. Ναι, καλά διαβάσατε, τέσσερις ομάδες ψήφισαν να μην ισχύσουν οι κανονισμοί και το δίκαιο, που ισχύει για όλες τις υπόλοιπες που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους!!! Λευκό ψήφισαν Παναθηναϊκός, Αστέρας, Ατρόμητος. Οι υπόλοιπες εφτά ομάδες (Παναιτωλικός, Ξάνθη, Βόλος, Λαμία, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) ψήφισαν όχι αποτρέποντας ένα ακόμα “σκάνδαλο”

Τώρα η κυανέρυθρη ΠΑΕ (η μοναδική που δεν αδειοδοτήθηκε για την επόμενη σεζόν) πρέπει να βρει τρόπο να πληρώσει Εφορία και ΙΚΑ για να πάρει ενημερότητα. Διαφορετικά δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει από την Τετάρτη και μετά 13 παίκτες, μεταξύ των οποίων είναι αρκετοί βασικοί: Κότνικ, Ντομίνγκες, Κόρμπος, Σαραμαντάς, Εμμανουηλίδης, Μαξίμοβιτς, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Μαλέρμπ, Άρτσε, Μίκο, Κιάκος.

No pay no play…

Μοιράσου το: