Θετική εικόνα

Καλό πρόσωπο έδειξε σήμερα ο Παναιτωλικός κόντρα στη Λαμία. Τα «καναρίνια» κέρδισαν με 2-1 και απώλεσαν αρκέτες ευκαιρίες για να σημειώσουν και άλλα τέρματα. Τα γκολ τους πέτυχαν οι Ουάρντα και Μαρκόφσκι, ενώ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Παπαευθυμίου στη μοναδική τους ουσιαστική ευκαιρία. Μάλιστα το ματς παρακολούθησαν και περίπου 2.000 φίλοι του Παναιτωλικού, παρά το «απαγορευτικό» της ημέρας.

Ο Γιάννης Ματζουράκης ξεκίνησε με τους Κυριακίδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Κούσα, Χαντάκια στα στόπερ, τον Τσοκάνη αριστερό μπακ και τον Μύγα δεξί, τους Παπάζογλου, Μάρκος Πάουλο μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς, τον Ρόσα «δεκάρι», τους Μουνιός, Ουάρντα στα άκρα και τον Μαρκόφσκι στη κορυφή της επίθεσης. Δηλαδή με διάταξη 4-2-3-1. Στο δεύτερο μισό έπαιξε και 4-4-2.

Η σύνθεση του Παναιτωλικού ήταν η εξής: Κυριακίδης (66’ Κριστιάνο), Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας (46’ Ρότσα), Τσοκάνης (79’ Βασιλούδης), Παπάζογλου (70’ Μαλής), Πάουλο, Ρόσα (46’ Τομανέ), Μουνιός (61’ Κουτρομάνος), Ουάρντα, Μαρκόβσκι (70’ Γιαννιώτης).

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ