«Καθαρή απόφαση για μία καθαρή ομάδα»

Με τον Γιάννη Παπαναστασίου συναντήθηκε σήμερα ο Μάκης Μπελεβώνης, καθώς ο πρόεδρος του Παναιτωλικού ενημέρωσε τον Δήμαρχο του Αγρινίου, μαζί με το μέλος του ΔΣ Γιώργο Σωτηρόπουλο, για την υπόθεση που πάνε να μπλέξουν τα «καναρίνια» και έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί την ερχόμενη Τετάρτη (25/5). Ο Δήμαρχος μετά τη συνάντηση τάχθηκε στο πλευρό των «κυανοκίτρινων».

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ
Καθαρή απόφαση για μια καθαρή ομάδα. Αυτό περιμένει το Αγρίνιο, αυτό περιμένουν οι πολίτες, αυτό ζητούν οι φίλαθλοι. Δικαιοσύνη για έναν ιστορικό σύλλογο που πορεύτηκε με ακεραιότητα και κατέκτησε τίτλους και δόξα, δημιουργώντας φίλους και οπαδούς.

Η διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη δεν αρμόζει στη φιλοσοφία του Συλλόγου και αδικεί τον κόσμο του αλλά τις πολυετείς προσπάθειες της Διοίκησης.


Οποιαδήποτε απόπειρα δυσφήμησης της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ είναι τουλάχιστον προσβλητική όχι μόνο για τον σύλλογο αλλά για το σύνολο της πόλης.

Σεβασμός στα 96 χρόνια ιστορίας, επιτυχίας και απόλυτα έντιμης διαδρομής. Ο Παναιτωλικός θα συνεχίσει «Ψηλά και δυνατά», όπως αξίζει στο σύμβολο της πόλης», δήλωσε ο Δήμαρχος της πόλης.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ