Κλείνει και εξάρι!

Ο Παναιτωλικός βρήκε… ρυθμό στα μεταγραφικά και πλέον κάθε μέρα ανακοινώνει την απόκτηση κάποιου παίκτη. Γιοβάνοβιτς, Μαρσιάλ, Κνετ, το προηγούμενο διάστημα, τον Ντάλσιο τη Δευτέρα, τον Μιμίτο την Τρίτη, τον Ρομάν σήμερα! Και φαίνεται ότι τον ίδιο ρυθμό να διατηρήσει και τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει με αμυντικό μέσο, ο οποίος δεν έχει σχέση με τον Τζιόλη, το όνομα του οποίου «παίχτηκε» σχεδόν σε όλα τα Μέσα το τελευταίο 24ωρο. Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, φαίνεται ότι πρόκειται για ξένο έμπειρο παίκτη, με τον οποίο ολοκληρώνεται το παζλ της μεσαίας γραμμής, καθώς όπως είχαμε γράψει ο Παναιτωλικός θέλει κάτι καλό για «εξάρι» για να δυναμώσει τον άξονα.

Με την προσθήκη αυτή το βάρος πλέον θα πέσει στην ενίσχυση των άκρων της άμυνας, όπου και γι’ αυτές τις θέσεις υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι και προχωρημένες επαφές. Απομένει να κλείσουν για να έχει ο Κάστρο στη διάθεσή του (σχεδόν) όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας από τις πρώτες προπονήσεις της νέας σεζόν…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ