Κυριακίδης: Καθόλου εύκολο για ΠΑΟΚ

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη σέντρα» μίλησε ο Δημήτρης Κυριακίδης. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού αναφέρθηκε στην κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε αντιμέτωπη την ομάδα του με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι θα γίνουν δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια και πως θα κερδίσει όποιος δείξει ότι το θέλει περισσότερο. Επιπλέον, έπλεξε το εγκώμιο των τριών τερματοφυλάκων της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κλήρωση με Παναιτωλικό στο Κύπελλο: «Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδια. Βέβαια πρωταρχικός στόχος της ομάδας δεν είναι το κύπελλο αλλά το πρωτάθλημα. Εκεί θα δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα αλλά αν μη τι άλλο όταν έχεις αντίπαλο τον ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξεις και αυτά τα παιχνίδια».

Για τους διαφορετικούς στόχους των ομάδων και εάν θα κάνουν τη διαφορά: «Ο ΠΑΟΚ έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και σαφώς έχουν ένα έξτρα κίνητρο παραπάνω αφού ο θεσμός που μπορούν να καταφέρουν κάποια πράγματα παραπάνω είναι το κύπελλο. Νομίζω ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, ο ποδοσφαιριστής έχει ένα έξτρα κίνητρο όταν παίζει με μια μεγάλη ομάδα να αποδείξει τις ικανότητες που έχει. Νομίζω ότι θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδια και αυτός που θα δείξει περισσότερη θέληση θα πάρει τα παιχνίδια».

Για το πρώτο ματς που θα γίνει στο Αγρίνιο και το δεύτερο στην Τούμπα: «Νομίζω ότι είναι καλό που το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας. Εάν μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε καλύτερα το δεύτερο παιχνίδι. Το πρώτο παιχνίδι θα παίξει μεγάλο ρόλο και είναι καλό που ξεκινάμε στην έδρα μας».

Για τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ: «Και οι τρεις τερματοφύλακες είναι αξιόλογοι. Ο καθένας έχει μια πορεία στο ποδόσφαιρο. Είναι μια θέση που είναι πολύ ανταγωνιστική και νομίζω ότι μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει τρεις ισάξιους τερματοφύλακες».

Μοιράσου το: