Με όλα τα όπλα

Το τρίποντο στον αγώνα της Κυριακής είναι το ζητούμενο για τον Παναιτωλικό. Είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που θα του δώσει ανάσα, αφήνοντας παράλληλα στον πάτο της βαθμολογίας τη Λαμία. Και αυτό το γνωρίζουν όλοι στην ομάδα.

Μετά το ροτέισον στον αγώνα κυπέλλου, στις επιλογές για την ενδεκάδα μπαίνουν ξανά όλοι οι παίκτες. Εκτός του Καρασαλίδη και του Ματσόλα. Όλοι όσοι προϋπήρχαν στο ρόστερ συν οι δύο μεταγραφές, ο Μπαρμπόσα και ο Τσότσαλιτς. Πιθανότατα και ο Μεντόσα που δεν έκανε συμμετοχή του 2021, αλλά προπονείται κανονικά το τελευταίο δεκαήμερο έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Το τελευταίο διάστημα με τα απανωτά παιχνίδια χρησιμοποιήθηκε μεγάλος αριθμός παικτών, οπότε το τεχνικό επιτελείο έχει καλύτερη εικόνα για την κατάσταση του καθενός. Μπορεί να κάνει ασφαλέστερες επιλογές, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα. Υπάρχουν επίσης και περισσότερες εναλλακτικές που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο.

Σε κάθε περίπτωση ο Παναιτωλικός οφείλει να αφήσει τα πάντα πίσω του (θετικά και αρνητικά) και να μπει στο γήπεδο να δώσει μάχη. Και είναι μάχη που πρέπει οπωσδήποτε να κερδηθεί για να βλέπει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια.

Μοιράσου το: